Outfit: playsuit

De eerste dag dat tropische hitte mogelijk ons land bereikt vraagt om een zomerse outfit. Ik wilde al heel lang een playsuit (jumpsuits vind ik niet zo, maar playsuits wel!). Ik vond alleen nooit een leuke, vaak krijg je er een enorme dikke kont in, en door het elastiek in de taille lijkt je buik dik. Niet echt flatteus. Maar deze kwam ik vrijdag bij H&M voor €14,95 tegen en ik denk dat ik hem wel leuk vind!

Alles komt geloof ik van de H&M haha, wel allemaal oude collecties op de playsuit na. Oh en mijn voeten lijken heel groot maar ik heb toch echt maar maat 38 :-)

Ik wilde jullie trouwens gelijk even wijzen op mijn nieuwe blog: A set a day. Daar zal ik elke dag een ‘set’ spullen (in dit geval dus mijn outfit) op plaatsen, die dan in een bepaalde manier mijn dag beschrijven. Feel free to follow!

Translation: Todays outfit, a playsuit! I bought it last friday. This is my first playsuit and I’m still not sure if I like it but I’ll just give it a try. I also want to introduce to you my new blog: A set a day where I will post ‘sets’ of things that will in some way describe my day, every day. Feel free to follow if you like it!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 3 reacties

  1. Lana.

    Normaal ben ik niet zo van het zwart op een zonnige dag, maar ik vind dit wel heel leuk gecombineerd! Leuk ook met dat nagellak accentje.

  2. Leuke playsuit inderdaad! Ben ook al héél lang op zoek naar eentje, maar ik wil eentje dat vanboven iets meer gesloten is, liefst niet strapless of met spaghettibandjes… Blijkt niet zo makkelijk te zijn, blijven zoeken dus!
    Leuke nieuwe blog trouwens!

  3. Anneke

    Haha die playsuit heb ik vandaag ook gekocht, maar dan de bloemetjes variant. Hij is inderdaad leuk :)

Geef een reactie