Qday

Dit jaar vierde ik Koninginnedag eigenlijk helemaal niet! Voorgaande jaren werkte ik in de horeca. Dat is op zich een uitkomst: je zit in de sfeer en het is hartstikke gezellig, maar in plaats van veel geld uit te geven aan veel te dure biertjes verdiende ik geld! Dit jaar had ik daar helemaal geen zin in. Vrijdag ging ik even naar Arnhem. Ik kocht een cadeautje voor een achternichtje dat die dag geboren was en had een heerlijke lunch bij Dudok! Zeker een aanrader als je lekker wilt lunchen in Arnhem.

Ik zat in de gezellige patio en had een heerlijke panini met kaas, ham en pesto. Prijs/kwaliteitsverhouding is prima! Naast broodjes hebben ze ook heerlijke salades en gebak. Zeker een aanrader!
Op Koninginnedag, zaterdagochtend, gingen we naar de vrijmarkt. Het was echt ontzettend druk dus ik had het al vrij snel gehad. Opeens kwam mijn vader met iets leuks: op marktplaats stond een lief caviaatje in de buurt te koop, en ik mocht hem hebben!
Deze mensen hadden 5 maanden geleden 2 caviaatjes aangeschaft, in de veronderstelling dat het twee vrouwtjes waren. Dat bleek dus niet zo het geval, en nu hadden ze een klein nestje. Ontzettend lief, maar niet zo praktisch, dus deden ze de vader van de hand. En zo werd ‘miemie’ omgedoopt tot Pip (nee, ik had Sarah’s comment nog niet gelezen! ;-)) en reden we gelijk door naar de intratuin om een flesje, voer en andere dingen te halen. Een mooie kooi kreeg ik er al bij.
Is hij niet super lief?! Inmiddels heeft ie ook nog een mooi huisje erbij. Het is een vreetzak eerste klas, maar hij is nog wel een beetje stil en rustig. Misschien moet ik maar op zoek gaan voor een vriendje want ik denk dat hij een beetje eenzaam is.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 9 reacties

 1. Marloes

  JAa, DUDOK is heerlijk! Ga ik ook vaak naar toe, ooit de appeltaart gehad? Een aanrader!

 2. Awww super cute! Wat een schatje zeg! :D
  Veel plezier met Pip.

  Dudok is idd erg fijn, zit ook in mijn eigen Rotterdam. Ik ga er graag taart eten hihi

  groetjes
  DeeD

 3. Marlies

  Super lief is Pip! Vooral die foto dat hij in een sok (?) zit

 4. Willemijn

  Leuk, Dudok! Ik zat precies aan hetzelfde tafeltje, vorig jaar een keer.
  En de cavia is té lief!

Geef een reactie