Random

Tijdens het overzetten van foto’s van mijn vader’s DSLR kwam ik een paar oude foto’s tegen, zoals deze hierboven. Ik denk dat deze foto zo’n 2 jaar oud is, genomen ergens boven op een toren in de Apenheul. Ik was met mijn vader een dagje uit en het was superleuk! Hebben we sinds die keer eigenlijk niet meer met z’n tweeën gedaan..
Anyways, er vielen me een paar dingen op: 1. Die spik splinter nieuwe vans. Ze zijn nu vies modderig en vol gaten. En nu begint het te kriebelen.. ik wil nieuwe! 2. Mijn haar is daar kort! Je ziet het niet goed, maar het valt net tot op m’n schouders. Nou heb ik niet absurd lang haar, het groeit tot ongeveer ter hoogte van mijn borsten. Verder wil het niet. Maar eigenlijk vind ik dit korte wel leuk voor in de zomer! 3. Die afgeknipte spijker shorts. Die paste ik laatst weer eens maar eigenlijk paste ik ze dus niet. 4. Die bril. Dat was echt een van mijn favorieten, voor 10 euro gekocht bij de Zipper in Amsterdam. Maar hij is nu helemaal afgeragd dus moet ik een nieuwe. Eigenlijk wil ik een Rayban (Clubmaster) maar ik ben dus niet zo zuinig met zonnebrillen.. hmm.
Wat uiteindelijk allemaal op 1 ding neerkomt: ik moet gaan winkelen! En naar de kapper. Ik ben binnenkort jarig en ik ben ook aan het nadenken wat ik voor mijn verjaardag wil. Mijn vriend zegt al iets te hebben en ik ga dood van nieuwsgierigheid. Maar mijn ouders? Van mijn moeder kreeg ik vorig jaar een bijdrage van 50 euro voor een docking speakerdinges voor mijn iPod. Die werd 6 dagen na mijn verjaardag gestolen dus die 50 euro is nooit uitgegeven. Als ik nou weer geld vraag, aan iedereen, dan koop ik een camera. En vans. En een Rayban. Oh en deze bikini van H&M:

(maar dan met een bijpassend broekje).
K. als je hem toevallig in Amsterdam ziet hangen in maat 36 & 40, meenemen aub!
Oh en goed nieuws: ik heb vanaf vandaag weer een oppasbaantje. Of ja, ik start half juni. Af en toe tussen de middag met 2 meiden lunchen en soms een hele dag wat goed verdient! En eind juni nog op een festival achter de kassa werken waar ik vorig jaar in 1 dag €125 verdiende dus yes ik ga alvast ruimte maken voor vans in mijn schoenenkast! Einde random persoonlijk bericht :-)
Translation: I found this picture on my dad’s DSLR, it’s almost 2 years old. Some things immediately stood out: my short hair, those fresh new vans, my sunnies and the shorts (which I don’t fit anymore boohoo). The vans and the sunnies are completely worn out but this picture made me realize that I want new ones, so I need to go shopping!
My birthday is also coming up so I should make a wishlist, so maybe I can put some of these items on my wishlist. Oh and yes. Have you seen this bikini from H&M (it originally goes with a cherry bottom)? I guess it’s also one of the cheap ones and I really want it!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 7 reacties

 1. Lana.

  Wat jammer van je docking speakerdings!
  Ik moet ook nodig weer winkelen, maar moet me dit keer strikt aan m’n geposte wishlistje houden ;).

  Leuke bikinki trouwens!

 2. Leuke foto :D en gefeliciteerd met je nieuwe baantje ;) ik ken het moeten shoppen, maar ik heb er eigenlijk nooit echt zin in…toch binnenkort maar weer eens doen!

 3. lies

  dankjewel! ja, dat ga ik zeker doen haha. jij ook nog veel succes trouwens! hoe gaat t tot nu toe? :)

  leuke foto trouwens :) haha en ik ben nu ook wel heel benieuwd wat je krijgt van je vriend hoor!
  en die bikini is leeeuk zeg! nog nooit gezien :o
  bij welk festival ga je werken? :)

 4. Ik heb dezelfde bikini gekocht vorige week! Super leuk he. Ik kan al niet wachten tot het zomer is. XoXo

 5. lies

  ah, heb je alleen nog die 2 gehad? tehatex was bij mij ook een ramp, echt moeilijk was die. ook vervelend inderdaad dat je het CP nog niet weet want dan weet je ook niet wat je gehaald moet hebben voor het CSE. bah! maar ja deze week gewoon nog even hard mn best doen. geschiedenis moet ik alleen nog n heel boekje doen haha, das beetje jammer. maar nogmaals succes nog deze week! :)

Geef een reactie