Eindelijk past mijn blognaam bij het jaargetijde: de laatste dagen van de lente. Volgens de meteologen is morgen de allerlaatste lentedag, 1 juni begint de zomer. Volgens de astronomen duurt de lente gelukkig nog tot 21 juni, en kunnen we nog even genieten van de lente. Want ja, lente is toch het mooiste seizoen van het jaar? En nieuw seizoen, nieuwe header dacht ik zo. We hebben een ontzettende mooie rozenstruik in de tuin, en daarvan heb ik de foto gemaakt in de header. Hieronder meer foto’s uit de tuin, en waarschijnlijk een van de laatsten.. 1 juni krijgen we de sleutel van het nieuwe huis! en 1 augustus zijn we hier dan officieel vertrokken. Maar verwacht vooral nog meer mooie plaatjes van ons nieuwe huis!

En kun je je deze post nog herinneren? Ik heb het kistje zo’n 3 maanden geleden gezaaid, en dit is de ‘tussenstand’:Translation: It really are the last days of spring at the moment! I took this pictures in our garden this afternoon, and used one as a new header. I love these roses, they’re SO beautiful! I’m gonna miss this garden. Next wednesday we’ll get the key to our new house, but I promise you that will only lead to more beautiful pictures since it’s an old farm in the middle of nature! :-)

Gerelateerd

14 reacties op “The last days of spring

 1. Leuke header! De lente is ook mijn favoriete seizoen, samen met de herfst :). Even een praktisch vraagje, hoe zorg jij ervoor dat je header in het midden van je pagina staat? Want dat wil mij maar niet lukken.

 2. Onee wat een rotklusje, dat lijntjes trekken, maar op je verjaardag beginnen is zeker wel leuk :)

  Ik zal binnenkort een post maken over mijn boekjes!

  + Mooi foto inderdaad :)

 3. aah dankjewel, wat lief :)
  Wat de panty betreft: ik houd hem lekker aan. Hier is het niet zo heel warm, ik heb zelfs een vestje aan ;)
  (maarrrr hij is nog niet kapot!)
  X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *