Today I don’t feel like doing anything

1. Today’s accessoires 2. A sunny view from my window 3. Stamps collection 4. Postcards and letters. I love sending them.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 10 reacties

 1. Lana.

  Dat effectje over de foto’s vind ik echt gaaf! Hoe heb je dat gedaan? En ik ben ook van plan een keer een wegwerpcamera te kopen en overal foto’s van te maken haha!

 2. Leanne

  Niet echt een reactie op deze post, maar waar heb jij je dekbedovertrek vandaan? :) Ik vind ‘m heel erg leuk namelijk!

 3. Leanne

  Oh en nog iets haha. Als je tijd/zin hebt, zou je dan een artikel met tips over Barcelona willen maken? Ik las dat je daar een week voor een uitwisseling bent geweest, en ik ga zelf na de examens ook een paar dagen naar Barcelona dus ik ben benieuwd wat de moeite waard is (:

 4. @Lana: Ik gebruik de android app Vignette (hier heb ik er iets over gezegd: http://lastdaysofspring.blogspot.com/2011/03/things.html) en dan op de stand ‘toycamera > leaky’)

  @Leanne: Dit is dekbed Rosalie, gewoon van de Ikea! Hij is er ook nog in lichtblauw. En over Barcelona.. erg veel tips heb ik niet hoor! In die week zijn we vooral op sleeptouw genomen door onze spanjaarden en kwamen we wel in leuke cafeetjes en waterpijptentjes etc, maar ik heb geeen idee meer hoe die heten. Is alweer 3 jaar geleden.. Maar Barcelona is leuk! Je hebt er alles, je kunt er goed winkelen, lekker op het strand liggen, parc guell is mooi.. uitgaan is wel duur, maar je schijnt overdag vaak kortingsbonnen te kunnen krijgen of je moet naar poolcafés e.d. gaan. Alles is wel 18+ dacht ik!

 5. Lisa

  hele leuke foto’s, zit echt zo’n leuk sfeertje bij (:
  die app is wel super handig zo te zien ;o

Geef een reactie