Action

Gisterenavond ging ik naar de action. Zelf was ik er ooit al eens geweest, maar omdat de action een beetje uit de buurt ligt is het er niet nog eens van gekomen. Mijn vader kende de winkel nog niet, en ik vond dat hij maar eens kennis moest maken met de action (wetende dat hij het geweldig zou vinden, haha!). Voor diegenen die de Action ook niet kennen: action is een mix van de blokker, xenos, zeeman en nog wat, maar dan HEEL voordelig. Zelf liep ik naar buiten met 2 tassen, maar ik betaalde slechts €18,90..

Weten wat erin zat?

Nou dit!
2 kitscherige kussenslopen (€1,99 per stuk), voor in het nieuwe huis. Ik wil nog een nieuw dekbed, ook met bloemen maar iets landelijker (past bij het huis). Ik vond deze er wel leuk bij!
Een schattig houten kastje met beweegbare spiegel. Voor op mijn nachtkastje (ook van zulk hout. Ik twijfel nog of ik ze (samen met mijn bed) wit ga verven). Handig om mijn sieraden of andere dingen in het laatje te doen, en in de spiegel kan ik ‘s ochtends checken hoe ik eruit zie! (€1,99)
Vrolijk klein parapluutje. Aangezien het voorlopig nog wel even blijft regenen. (€1,59)
Een simpel, dik wit notitieboekje  (you can never have too many!) (€0,89), stiften (€0,32), fietslampjes (€0,89) en sticky notes in onder andere leuke gekleurde pijltjes vormen (misschien handig voor m’n Recipe Journal?) (€1,69).
8 Peeling maskers (€1,32) en 6 neusstrips (€0.98).
Vinden jullie vast goor maar ik vind het lekker: thee korrels, in perzik smaak. Handig als je bijvoorbeeld maar 1 kopje thee wilt zetten. En ik vind het nog lekker ook! (€1,69) En goud/zilver/zwart/wit/bruin/brons stempelkussentjes (€0,99).
En als laatste ook gelijk het duurste (€2,59), iets wat je vast al op andere blogs voorbij hebt zien komen: de plexi glas make-up organizer! Nu zit ‘al m’n make-up’ (mascara, pads en gezichtscreme, verder niet heel veel meer maar toch) in een toilettasje, omdat er niet veel plek voor is. Straks heb ik een eigen badkamer en krijgt deze ‘organizer’ een mooi vast plekje zodat ik overal goed bij kan!
Echt wat een uitvinding die winkel. Ik heb me wel een beetje in moeten houden hoor. Mijn vader kocht o.a. een badminton set, een beachbal set, een bezem, een fietskaart, schoonmaakspullen, slippers, en nog veel meer wat ik me niet meer kan herinneren. Ik heb me voorgenomen om wat vaker om te rijden voor deze winkel!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 11 reacties

 1. Ice Pandora

  I love the Action *o* so cheap and ik koop mijn schriftjes en andere stationary :D altijd bij Action!

  I think you’ve bought food, shampoo, socks, stockings, pens? :P I don’t know haha

  xx

 2. Lisa

  De action is zo’n handige winkel! Kan je echt leuke dingetjes kopen voor erg lage prijzen.

 3. Marijke

  Jaa de Action! Hebben we hier in België ook. Moet ik ook nog eens dringend naartoe :).

 4. Marlies

  Toevallig heb ik woensdag precies hetzelfde gekocht van de gezichtsproducten. Maskers en peelingstrips

 5. Ik hou van de Action, maar ik ga er maar niet te vaak naartoe, want dan geef ik veel te veel geld uit!

  naar die make-up organizer zit ik ook elke keer te kijken, maar ik zet liever mijn make-up niet zo neer (en ik zou dan een andere indeling erin willen)… vooral omdat ik wel wat meer make-up heb haha

  veel plezier met je spullen meid!

 6. 77235

  twee dagen terug kocht ik ook de peelingmask en neus dingen en de paraplu en de thee (maar dan de lemon)

 7. lies

  wauw marlous je hebt echt leuke dingen gepost, je recepten boekje, dat andere pakketje, en eigenlijk alles hihi.
  en leuk dat je shop nu online staat, ik denk dat ik nog wel eens wat van je ga kopen :)

 8. Jennifer

  Oehh super leuke dingen heb je geshopt! Zeker weten dt ik er morgen ook heen race om die kussen sloopjes te halen want die zijn echt super cute <3

 9. Mariza

  Hier nog even een hele late reactie haha. Action is zo leuk! Ik kom er heel vaak en hebben zulk leuk knutselspul. Ze hebben er ook leuk tape. :)

Geef een reactie