Fuji instax 200 camera

Morgen ben ik jarig, en daarom vond ik dat ik wel een cadeautje voor mezelf mocht kopen. Ik hou van fotografie en ik probeer graag van alles uit (ik heb zelf verschillende analoge spiegelreflexen, een Diana mini en ook gewone digitale camera’s). Wat ik echter nog niet had geprobeerd was een polaroid camera! Ik heb wel oude polaroid camera’s maar of die het doen weet ik niet, en de film voor de camera’s is nauwelijks verkrijgbaar en zeer prijzig. Een goed alternatief voor een polaroid camera is een Fuji Instax camera. Eigenlijk precies hetzelfde, maar dan wat moderner. Hier komt de foto er ook meteen uit, alleen zijn deze polaroids wat groter.

Ik kocht hem voor een mooi prijsje op marktplaats, en mijn vriend had in zijn studentenstad al films gekocht. Ik heb al twee foto’s gemaakt en het resultaat is heel erg leuk vind ik! Het is allemaal niet super goedkoop, dus ik zal wel een beetje zuinig doen met mijn foto’s, maar ik denk dat er vanavond en morgenavond (op mijn feestjes) wel wat plaatjes geschoten zullen worden.

Gisteren vierde ik mijn verjaardag voor familie al, in het nieuwe huis. Sinds gisteren zijn we officieel verhuisd, en vandaag begint de verbouwing. Ik heb wat foto’s, ook van mijn kamer (ik heb uiteindelijk toch voor een andere kamer gekozen) dus daar zal ik later nog een post over maken. Dan kunnen jullie misschien meedenken over de inrichting, als jullie nog leuke ideetjes hebben!

Translation: Tomorrow is my birthday, so I bought a little present for myself: this Fuji Instax camera! It makes these amazing poloroid photos, I love it!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 13 reacties

 1. Gefeliciflapstaaart :D
  I love polaroids <3
  Ik ben aan het sparen voor de Fuji instax Hello Kitty version haha

  xx

 2. Goesting

  Leukleukleuk :)! Oh ik ben helemaal verliefd op analoge foto’s! Ze hebben toch wel zo hun charmes vind ik :). Alvast een hele gelukkige verjaardag!

 3. Gefeliciteerd met je verjaardag!!

  de Fuji intax is echt tof! wil hem stiekem ook al een tijdje, maar de films zijn idd zo duur…

  veel plezier ermee en succes met verhuizen!

  groetjes
  deed

 4. Happy almost birthday!

  Ik hou van Polaroids! Ik heb ook een Diana en verschillende digitale camera’s maar ik vind het zo jammer dat polaroid film bijna niet meer verkrijgbaar is :(

  Nu staan mijn polaroids camera ter versiering in mijn kamer… best zonde eigenlijk!

  http://sweetharvestmoon.blogspot.com

 5. Oh da’s ook echt een tof ding! Ik heb zelf een polaroidcamera, maar ben bezig aan mijn laatste filmcassette (nog 4 foto’s te gaan…) en de nieuwe polaroidfilm vind ik zijn geld absoluut niet waard, dus daarna is het voorlopig gedaan! Veel plezier met je camera, maar dat zal geen probleem zijn denk ik!

 6. Anonymous

  This comment has been removed by a blog administrator.

 7. Sas-kia

  Aaah supergaaf zeg!
  Jammer dat de film hiervoor zo duur is :(

Geef een reactie