Help mij aan een DSLR!


Ik ben hard aan het sparen voor een DSLR (= digitale spiegel reflex camera), maar ik mis nog net die laatste paar euro’s. En daarom roep ik de hulp in van JOU!
Speciaal hier voor heb ik een nieuwe tumblr gemaakt genaamd ‘Postkaartjes’ waar ik zelfgemaakte kaartjes verkoop voor €1 (inclusief verzendkosten). Zo hoop ik de laatste euro’s bij elkaar te sprokkelen voor mijn DSLR, én dat 
iedereen weer lekker ouderwets kaartjes gaat versturen via de échte post, want dat is toch het leukst?

Ik ben nu druk bezig met stempels, postzegels, tekstjes en plaatjes voor nieuwe kaartjes dus refresh af en toe de pagina :) Oh en als je mijn kaartjes stom vindt mag je me ook gewoon 50 cent doneren hihi.

Postkaartjes.tumblr.com


edit: woehoe, al 9 kaartjes verkocht! Ik maak nieuwe bij, maar OP=OP!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 3 reacties

  1. Anneke

    Superleuk! Ik was net van plan om na de zomer weer wat fanatieker aan postcrossing te gaan doen haha dus ik acht de kans groot dat ik binnenkort een paar kaartjes aan ga schaffen ;)

  2. london loves

    Actually I do understand it a little. My family comes from north germany and my grandparents speak a dialekt that is pretty similar to dutch (they are east frisian, maybe you have heard of it?

Geef een reactie