Interior beauty: my room

Ik ben bezig met het verzamelen van plaatjes ter inspiratie van mijn nieuwe kamer. Een paar dingen staan vast: de muren zijn wit (vind ik mooi) en mijn bed en nachtkastje zijn gewoon van blank hout (misschien verf ik die nog wit). Voor de rest nog niet zoveel. Ik heb deze foto’s opgeslagen omdat ik de sfeer/inrichting/of soms alleen een meubelstuk op de foto heel mooi vind! Eigenlijk wil ik ook nog een wit spijlenbed! Voor meer kun je kijken op mijn speciale Tumblr.

Translation: I’m collecting pictures as an inspiration source for my new room. For more: click.


Omdat het toch een soort boerderij is wil ik het een beetje landelijk houden (veel wit, misschien een spijlenbed? Zo’n soort dekbed etc). Maar ik houd ook heel erg van simpel en van hout, dus wat industriëler.. Ik moet ook maar eens gaan nadenken over de indeling van mijn kamer. Volgende keer meer!


Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 6 reacties

 1. Lisa

  Mooie inspiratie foto’s! Ik zou ook wel zo’n kamer willen. Lekker alles wit enzo, mooi georganiseerd. Helaas is me dat niet helemaal gelukt (:

 2. Marijke

  Heel mooi! Vooral die voorlaatste foto, zo gezellig. Ik ga mijn kamer ook helemaal restylen. Een spijlenbed komt er zeker in aangezien ik op een echte boerderij woon ;). Ik hou vooral van gezelligheid, niet zo dat moderne, strakke. Net iets te koud voor mij.

 3. Melanie

  Wat een mooie kamers! Helemaal geweldig om je kamer nog volledig te kunnen inrichten! Je hebt ook een prachtige ruimte dus volgens mij wordt het super! xx

 4. Anneke

  Mooie foto’s ja, zoiets hoop ik later ook in te kunnen wonen haha :)

Geef een reactie