Interior inspiration

Ik ben nog druk bezig met mijn kamer. Gisteren kochten we laminaat bij ikea, en vandaag was het de bedoeling om het te gaan leggen. Maar zo makkelijk gaat dat nog niet in een oud huis met scheve muren.. geen enkele muur loopt recht! Op gegeven moment ben ik maar naar huis gegaan, ik lag toch maar in de weg.
Het einde komt steeds meer in zicht! Daarom ben ik nu al aan het nadenken over de inrichting. Zoals ik al zei had ik al een bed en een nachtkastje, maar ik zag gisteren een veel mooier bed bij de Ikea.. voor maar €90!
Past toch perfect daar? Verder kwam ik ook nog deze leuke DIY tegen op yourlifestyleguide:
Een plankje met lijstjes gevuld met mooie plaatjes. Ik denk dat ik er mooie plaatjes, foto’s van/met vriendinnen en leuke tekstjes in ga doen. Een houten letter M bekleed met stof (zoals in deze post) staat er vast ook leuk tussen. Lijkt me leuk voor boven m’n bed, of bij de deur (ik heb natuurlijk niet zoveel stukken rechte muur). Als je dan toch op http://yourlifestyleguide.blogspot.com bent, bekijk dan gelijk even de categorie ‘ineterior’ voor nog meer inspiratie en heeel veel mooie plaatjes.
Ook ben ik op zoek gegaan naar een manier om mijn (polaroid) film foto’s op te hangen. Je ziet vaak foto’s van polaroids in vorm van een hartje geplakt, maar dat vind ik een beetje cheesy. Een waslijntje met mini wasknijpertjes waaraan de foto’s hangen vind ik echter wel heel leuk! Het is nog goedkoop ook: koop touw of visdraad in een hobby winkel en mini wasknijpertjes in alle kleuren vind je hier.
Een zelfgemaakt kledingrek (van een tak) vind ik ook nog steeds geweldig.. Ik denk dat ik dit ga proberen te maken, en dan zal ik er een stap voor stap uitleg post bij maken!
Zo’n oude secretaire vind ik ook helemaal geweldig! Als een soort klein mini bureautje, dat je ook zo weer dichtklapt (en weg rommel!). Bovenstaande secretaire vind ik erg mooi, hoewel ik hem zelf witter zou schilderen (past beter bij mijn kamer). Wie weet vind ik er nog wel een op marktplaats voor een mooi prijsje..
Translation: Interior inspiration for my new room. Yesterday we bought laminate and today we made a start with the floor in my room.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 7 reacties

 1. Sieske

  Super leuk! Ben benieuwd naar het eindresultaat. Ik zag net trouwens via you might also like de foto’s die je moeder van india en nepal had gemaakt. Met watvoor camera zijn ze gemaakt?

 2. Heel fijne inspiratie foto’s! Dat kledingrek gemaakt van een tak vind ik nog steeds echt supervet, helaas echt geen optie (op kot staat het niet, op mijn kamer thuis kan ik gewoon niets aan het plafond ophangen…) Zelf heb ik mijn polaroids op kot ophangen, tussen al mijn foto’s die wel in kadertjes hangen en een hoop posters en kaartjes die gewoon mooi zijn of me aan fijne momenten doen denken. Ik heb thuis trouwens ook zo’n plankje met fotokadertjes op! Bij mij zitten er foto’s in die ik zelf gemaakt heb, en er staan ook nog wat vaasjes bij, met een pauwenveer in. Hier op zolder op kot heb ik ook nog zo’n secretaire gevonden, misschien als ik wat schuif met mijn meubels dat ik er wel een plekje voor kan vinden? Zou fijn zijn want ik vind dat ook echt superleuk!

 3. Marijke

  Heel leuk allemaal! Zelf heb ik zo’n waslijntje op mijn kamer hangen, alleen hangen er bij mij brieven en kaartjes aan ipv foto’s, maar dat kan ik misschien ook wel doen. Dat van die tak ga ik deze zomer zeker ook eens proberen!

 4. Hannah

  Zo’n leuke ruimte om je kamer in te hebben ! Wauw! :D

 5. Wow wat ontzettend leuk dat je mijn blog hebt genoemd!!
  Je kamer is nu al mooi, ben heel benieuwd hoe het er allemaal uitziet als ie af is!!
  Mijn vriend is bezig om een groot ”kledingrek” te maken op de manier van die tak! Ik zal laten weten of het is gelukt ;)

Geef een reactie