It’s my birthday!

Ik ben jaaaaaaaaaaaarig!! De leukste dag van het jaar waar ik elk jaar weer naar uit kijk: vandaag! 19 jaar geleden kwam ik ter wereld op mijn geluksdag (woensdag) en de datum was gelijk aan mijn lievelingsgetal, 3 (hmm, toeval? ;-)). Al zolang ik besta is mijn verjaardag HEEL belangrijk voor mij, ik kan ook niet begrijpen dat mensen op gegeven moment hun verjaardag niet meer vieren. Zelfs niet als je dat al 40 keer gedaan hebt. Zelf heb ik woensdag en gisteren al feestjes gehad, maar ook vanavond en zondag komen er mensen dus ik moet nog even door. Een beetje brak ben ik wel, maar dat maakt niet uit.
Ik heb al nieuwe vans, een leuk tasje, veel geld, een gek spel met nutteloze weetjes (waardoor ik onder andere weet dat er vandaag ongeveer 19 miljoen mensen jarig zijn), chocolaatjes en andere dingetjes die ik even vergeten ben gekregen. Maar ik zit dus pas op de helft!
Nu ga ik even lekker uitbrakken en uitrusten (hoe graag ik ook wilde uitslapen, ik wilde gewoon m’n bed uit om zo het meeste uit de dag te halen haha!), veel taart eten en cadeautjes open maken. Het weer werkt in ieder geval mee!
Translation: It’s my birthday! I turned 19 today :-)

Deze post heeft 15 reacties

 1. Gelukkige verjaardag! Je hebt inderdaad veel geluk met het weer, een stralende dag vandaag! Geniet ervan en van alle extra aandacht (zoals het hoort).

 2. Gefeliciflapstaart meid :D
  Laat nog even je cadeautjes zien aan ons hoor ^___^

  xx

 3. Gelukkige verjaardag :)
  Ik ben ook een major fan van verjaardagen (ik heb zelfs een verjaarweek gehouden dit jaar).
  Geniet ervan!

 4. Gefeliciteerd met je verjaardag en geniet van je dag!

 5. Hahahaha die foto… Een hele gelukkige verjaardag! :) xxx

 6. gefeliciteeeeerd :) hoop dat je leuke dagen (in jouw geval haha) hebt!
  ah echt tof joh je polaroid! ik wilde er ook altijd graag 1, maar tis idd zo duur met die rolletjes enzo
  ben benieuwd naar je nieuwe kamer :)
  en je hebt dezelfde sandaaltjes als ik hihi, maar mijne gaan n beetje kapot nu.

 7. gefeliciteerd! moge nog meer fijne verjaardagen volgen

 8. ik ben precies 5 minuten te laat, maar nog van harte gefeliciteerd!

Geef een reactie

Sluit Menu
×

Winkelmand