Last days of Spring Shop

De oplettende bezoeker had het misschien al opgemerkt: het tabblad ‘Shop’ onder mijn header. Het idee zat al langer in mijn hoofd, maar ik besloot er gisterenavond eens werk van te maken. Het is allemaal nog heel simpel, ik heb de site via tumblr gemaakt en er staan nog maar een paar dingetjes op. Ik wil eens kijken hoe het loopt en of ik dit kan. Ik heb nog veel meer ideetjes voor m’n shop, verwacht vooral stationery artikelen of leuke schattige accessoires. Alles is zelfgemaakt, misschien dat ik me later nog ga verdiepen in het inkopen van spullen maar voor nu is het even prima zo.

Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden! De site vind ik niet super, maar hij kan er voor nu mee door. Foto’s worden nog allemaal verbeterd en ik wil ook nog een logo/stempel maken als een soort herkenbaar ding. Ik twijfelde heel erg over de prijzen (heb alles wel 100 keer veranderd) maar ik heb ze zo laag mogelijk proberen te houden (materiaalkosten + 2/3 euro ‘maakkosten’).

Als je tumblr hebt kun je hem natuurlijk via tumblr volgen om de laatste updates te krijgen, maar ik zal hier ook af en toe posten als er iets nieuws op staat! Dussssssss ga gauw kijken op:

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 6 reacties

 1. Marijke

  Leuk joh! Vooral omdat het nog heel persoonlijk is omdat je zelf kan kiezen wat er op de kaartjes/totebag komt. Echt tof :).

 2. Leonie

  SUPERtof! Echt heel gaaf! En stoer dat je eraan begint!

  (Btw, wat is er aan de hand met je FB? Ik wilde een foto posten van je pasta met spinazie en kip-recept, ik heb het vanavond gemaakt en het was HEERLIJK! Thanks voor de tip!)

 3. Leuk hoor meid!! misschien dat ik wel een keer zo’n kaart ga bestellen, is best leuk namelijk :D :D

  succes met de shop!

  groetjes
  deed

 4. Mirthe

  Suuuuuuper leuk. Echt één van de meest originele webshopjes on the internet :) Misschien ook een idee om een Etsy winkeltje te gaan beginnen? Volgens mij kan het echt groot worden! En dan kun je ook een linkje naar je Tumblr shopje maken.

Geef een reactie