My first DSLR: Nikon D60


(ik hou van dat Robbie Williams stukje)
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ik heb eindelijk een DSLR! En dan wel een Nikon, de D60. Een wat ouder model (2008) maar hij doet het prima. Er zit geen videofuntie op, maar ik denk niet dat ik dat zal missen. Hij is redelijk licht en compact voor een DSLR (ook vergeleken met nieuwere modellen) en geeft heel duidelijk alle instellingen weer wanneer je een foto maakt. En het beste: voor deze camera, inclusief kitlens, tas, kabeltjes, sd kaart etc betaalde ik maar €280! Ik heb hem via Marktplaats en ben er echt ontzettend blij mee. Iedereen die me een beetje geholpen heeft door een kaartje te kopen: heel erg bedankt! Ik laat de site nog even staan omdat ik kaartjes maken leuk vind, én ik ga nu sparen voor een 50mm lens ;-)
Hier alvast de eerste (simpele) foto’s, gemaakt vanochtend tijdens het ontbijt:
Translation: I finally bought my first DSLR: a Nikon D60. It’s a second hand camera but it looks as new and it works great. I only paid 280 euros for it! Above the first shots I took with it, during breakfast this morning.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 7 reacties

 1. Anneke

  Mooi ding! (ik hou trouwens van die reclame. het is dat ik canonfan ben anders had ik ook een nikon gekocht haha :P)

 2. Wat fijn! Ik weet nog hoe blij ik was (en ben!) met mijn DSLR, na maanden besparen op alle mogelijke dingen kon ik hem éindelijk kopen, trots dat ik was!

  Je kan trouwens terug stemmen voor project blogway! Blijkbaar waren er wat probleempjes met de poll :)

 3. Marlou

  Ziet er goed ook! fijne scherpte-diepte ook met die kitlens, dat is met de Canon 18-55 wel anders :)

 4. DeeD

  gefeliciteerd met je camera!! veel plezier ermee zeg!

  Vind foto’s waar de achtergrond wazig is altijd erg mooi (weet niet de goede term, ben echt een noob op dit gebied haha)

  groetjes
  deed

 5. Lisa

  Gefeliciteerd met je nieuwe nikon! (:
  Fijn dat je er zo blij mee bent en voor zo’n prijsje is het extra leuk.

Geef een reactie