My photography: favorites


(eerste 3 foto’s: Canon AE 1, foto 4: telefoon, foto 5: DSLR, foto 6: diana mini)
Ik heb weer nieuwe fotorolletjes gekocht om m’n analoge camera’s volop te gebruiken. Ik heb een hele ‘stash‘ aan analoge (spiegel reflex) camera’s! Ik zal ze snel eens showen hier. Hopelijk kan ik binnenkort ook een DSLR toevoegen aan mijn verzameling, help je een handje?
Translation: My personal favorites, all photos taken by me (first 3 by Canon AE 1, 4th by mobile phone, 5th by DSLR and 6th by diana mini).

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 13 reacties

 1. Marijke

  Die derde foto vind ik prachtig! Spot ik daar ergens een Vampire Weekend Contra poster ;)? Ik heb de plaat en de CD, maakt me altijd vrolijker maar als je slechtgezind bent wordt het na het horen van die plaat alleen maar erger, haha :).

 2. Lisa

  Die eerste foto vind ik zo leuk he. Doet me echt gelijk aan jouw blog denken, door je ava (:

 3. was jij diegene die zo’n ‘pakket’ via marktplaats heeft gekocht? Gaaf hoor. Ik heb ook een analoge spiegelreflex (en fisheye trouwens), moet binnenkort weer eventjes fotorolletjes laten ontwikkelen!

  Toffe foto’s op je blog :)

 4. Marlou

  Beloof me niet te stoppen je analoge SLR’s te gebruiken, die eerste 3 foto’s zijn echt fantastisch.

 5. Lotte

  Hee, een tumblr maken vind ik een heel goed idee, alleen ik begrijp niet hoe ik het allemaal moet maken, met klikbare pagina’s enzo.
  Zou jij mij het een en ander daarover willen uitleggen of mij willen helpen?
  Ik heb er al een aangemaakt http://lot-jewellery.tumblr.com/
  en heb al best veel geprobeerd maar verder dan dit kom ik niet.
  ik hoor het wel :)
  X x X

 6. Lotte

  Ik zou graag willen dat je kan kiezen tussen het kopje jewellery en bags. En als je op een van die twee klikt kom je dan bij wat je wil.
  En wat ik nu heb qua plaatjes is niet goed omdat hij zelf uitsnedes maakt waardoor je op de hoofdpagina soms niks van de sieraden zelf ziet.

  en dat bestel forumulier van jou is ook erg handig.

  Wat zeg je van in ruil voor jou hulp een ketting van mij?
  Want aan jou tumblrs te zien heb jij hier wel pap van gegeten :P

 7. Fredrika

  Sorry for a bit of a late reply! My plans for next year aren’t actually completely decided yet… I’m choosing between England and Sweden. In England I would study fashion photography at a quite high level, and in Sweden I have a wiiide variety of things I could study -basically it’s the option I go for if I’m not entirely sure what I wanna do :)

  Sorry for a looong answer haha but my plans aren’t simple so my answer can’t really be either ^^
  Loving your pictures by the way! Especially the first 2.
  xx

Geef een reactie