Nikon D60 snapshots


Een paar details uit mijn (andere) kamer. Ik ben echt zo blij met mijn camera! Tuurlijk zal ik analoog blijven fotograferen, ik heb zelfs weer nieuwe rolletjes film gekocht. Maar dit is ook wel erg gaaf, en iets goedkoper. Ik kwam gisteren trouwens nog een erg leuk en simpel (maar wel met veel opties) bewerkprogrammaatje tegen: http://pixlr.com/o-matic/. Je upload een foto (of maakt er een met de webcam), en kunt dan vervolgens uit een heleboel kleurlagen, brushes en lijsten kiezen. Super simpel maar wel best mooi. Hieronder heb ik bijvoorbeeld kleurlaag ‘melissa’ over een foto gegooid:

Translation: My first shots with my new Nikon D60, some details of my room. I also found a really cool and easy editor: http://pixlr.com/o-matic/

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 7 reacties

 1. Marijke

  Heel mooie foto’s Marlous! Die camera was toch echt wel een goede vondst :).

 2. Wat leuk zeg !! Prachtige foto’s trouwens.

  groetjes
  Eline’s Photography

  ps: kom zeker ook is langs mijn blogje

 3. Leonie

  omg dat is ÉÉN geweldige website! Thanks voor de link :)

Geef een reactie