Order at Theoldstuffshop.nl

Het is dat je altijd nog verzendkosten erbij moet betalen, anders zou ik voortaan altijd alles op het internet bestellen. Ja alles, zelfs de boodschappen. Dat is niet alleen gemakkelijk (lekker lui), maar daarnaast voelt elk pakketje toch als een soort cadeautje. Toen ik eindelijk de fase in mijn leven had bereikt dat er naast post voor mijn ouders ook eens post voor mij op de deurmat viel (op verjaardagskaartjes na natuurlijk) bleek het een grote teleurstelling: brieven van de bank, van school, reclame.. Tegenwoordig is mijn post een stuk leuker! Kaartjes en brieven van vrienden/vriendinnnen en…. pakketjes! Ook al bestel ik ze zelf, het blijft toch elke keer een verrassing. Zien wat ik deze keer heb besteld? Klik gauw verder!

Translation: Want to know what I ordered this time? Read more.. ;)

Jaaaa, de Cavallini & Co stempeldoos, waar ik je vorige week over vertelde. In eerste instantie viel ik voor de ‘par avion’ set, maar ik ben uiteindelijk voor deze gegaan. Deze bevat zowel post als parijs stempels en een mooie vogel stempel (ik hou van vogels). Ik bestelde hem bij The Old Stuff Shop voor €23,95 – een stuk voordeliger dan andere sites op het net waar hij al gauw een tientje duurder is!

En dit is hem dan! De stempels zijn echt super mooi, de grepen zijn van stevig hout (en ruiken ook echt heel lekker naar hout, haha) en de rubber stempel zit stevig vast (vaak verschuiven ze nog wel eens een beetje). Er zit een inkpad bij waarin zelfs de eiffel toren stempel past. De inkt is goed dekkend zwart, het lijkt wel of de afbeeldingen erop geprint zijn. De inkt is trouwens wel gemakkelijk van je handen af te wassen met water. Fijn, want na een tijdje stempelen zijn mijn handen meestal zwart. En waar de meeste stempel inkt zelfs meerdere douchebeurten overleeft, spoel je deze gemakkelijk weg. Je stempels zijn zo ook makkelijk schoon te houden
Echt, ik kan geen nadelen bedenken over deze stempel doos. Ja, misschien de prijs. Maar als je daarvoor 12 stempels en een zeer goede en grote inkpad voor terug krijgt.. Ik denk dat ik deze stempeldoos z’n prijs driedubbel waard vind, en ik overweeg nu om nog een set (misschien toch de ‘Par Avion’ set? Of de ‘Birds’ set?) te bestellen..

Translation: I ordered this super cute stamp set from Cavallini & Co at theoldstuffshop.nl. Me so happy :)

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 7 reacties

 1. london loves

  I am buying everything online as well! Just recently signed up at Tesco to try out food shopping too! ^^
  I NEED those stamps, they are sooo beautiful! Thanks for sharing!
  xxx

 2. Jennifer

  Oehh mooie stempelset, alleen de prijs.. Mja ik denk dat het m dubbel en dwars waard is :)

  En ik koop eigelijk ook alles op internet, zelfs mijn ondergoed hahahaah.

 3. deed

  heel erg mooi zeg!!

  ik ben ook groot fan van online shoppen! lijkt idd elke keer kerst/verjaardag wanneer ik weer een pakketje uit kan pakken :D

  groetjes
  deed

 4. Caithlin

  Als ik het zo zie zijn ze die prijs meer dan waard :D wat een prachtige stempels. Ik word er hebberig van.

 5. Sarah

  Wauw prachtig, misschien ga ik er ook wel een bestellen :) Liefs, Sarah

Geef een reactie