Photograpy gadgets

Ken jij Photojojo al? Photojojo is een super leuke site over fotografie. Naast heel veel leuke DIY’s en tips hebben ze ook een winkel met hele leuke fotografie gadgets, voor nog niet eens zoveel geld. Ze accepteren ook Paypal, dus een credit card is niet nodig. Ik zocht een paar dingen uit die ik wel zou willen hebben..

Een digitale onderwater camera waarmee je foto’s én filmpjes kan maken (klik op de link voor voorbeelden). Inclusief verzendkosten naar Nederland kost deze camera €31,08. Niet duur toch?
Canon lens mokken, hoe geniaal is dat? Een telelens of een zoomlens van Canon te gebruiken als koffie/theemok. Voor de Nikon lovers zijn er ook Nikon mokken. Inclusief verzendkosten naar Nederland kost de kleine lens €25,16.
Deze super leuke Juice box camera is een camera vermomd als een pakje drinken. Het is een soort lomografie camera, hij geeft de foto’s felle kleuren en af en toe zit er een light leak bij. Bovendien heeft hij een wide angle lens! Er gaan gewone 35mm (wel iso 800) rolletjes in, hij is dus vaker te gebruiken! Deze camera inclusief een iso 800 filmrolletje heb je al voor €23,50 bij jou op de deurmat liggen!
Deze mini macro lens is speciaal voor je mobiele telefoon! Je kunt hem op elke mobiele telefoon bevestigen. Met de lens maak je de mooiste macro foto’s! Ook dit is een wide angle lens. Inclusief verzendkosten naar Nederland kost hij slechts €18,57.
Worden jullie hier niet heel hebberig van? Ik zou zo de onderwatercamera en de juice box camera willen bestellen (samen kost het trouwens €48,30, mocht je er over twijfelen ;-)). Maar op dit moment spaar ik voor een DSLR (wil je me helpen? klik!) dus het zit er even niet in. Voorlopig houd ik maar bij kijken, naar de super leuke DIY’s en andere stukjes op Photojojo.com.
Translation: Have you heard of photojojo.com? It’s a really cool site with lots of photography DIY’s and tips. But they have also a store with the coolest photography gadgets ever. I picked a few for you (prices shown here are including shipping costs to the Netherlands), but you can also just check out their DIY’s, it’s really worth it. 

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 10 reacties

 1. Jennifer

  Die tele lens mok wil ik al erg lang. Ik denk dat ik m met kerst ga vragen haha.

 2. Marlou

  Superleuk!, vooral dat “pakje drinken” :)
  Die lensmok lijkt me alleen niet lekker drinken….. haha. En weet je al wat voor spiegelreflex je wil?

 3. lies

  jaaa leuke site is dat inderdaad!

  en ja ze is echt een prachtig mens, ook dat gezichtje gewoon! ja ze hebben al een aantal nieuwe nummers! laatst op hun facebook hadden ze een link naar soundcloud oid geplaatst, misschien kan je ze daarop vinden :)

 4. I love photjojo! Echt.
  Er is ook een filmversie van de onderwatercamera, die kwam eind vorige zomer uit, dus ik bedacht me toen dat ik beter kon wachten tot volgende zomer… Nu wou ik hem bestellen, maar blijkt dat de levertijd te lang is, dan ben ik al terug van ons zomers avontuur!

 5. Lisa

  Wat kom jij met leuke sites aanzetten zeg! Niet goed voor de portemonnee, haha.
  Ik zou de digitale onderwater camera wel willen (:

 6. wat een leuke spulletjes zeg! daar wordt je idd erg hebberig van.
  die juice box camera is erg cute, alleen jammer dat het met rolletjes is, ben daar niet zo’n ster in hahah

 7. Eline DM*

  Super zeg !!!

  Die frisdrankcodak, vind ik wel super.

  Zijn deze allemaal te vinden op de site?

  Groetjes
  Eline DM*

  ps: kom zeker ook is kijken naar mijn blogje, en laat dan zeker wat feedback achter.

Geef een reactie