Postpapierenzo order

Kijk wat er bij mij vandaag op de deurmat viel! Mijn bestelling bij postpapierenzo.nl, dat is snel! Ik hou van pakketjes en dit lag echt als een klein cadeautje op de deurmat :-)
In het pakketje zat dit schattige doosje, en daarin zat..
..dit hele pakket! 20 super schattige vintage kaartjes van Parijs, 10 hele mooie kleine envelopjes, een tag en natuurlijk de stempels.
Ik moest de stempels nog wel even los van elkaar snijden (ging heel gemakkelijk met een aardappel schilmesje) maar kijk hoe lief! 4 schattige meisjes en kleine mini tekstjes (I love you, Thank you, To:, From, Dear en =PS=). Ik kan niet wachten om zo’n schattig kaartje te gaan versturen.. maar naar wie?

Translation: Today I got my order at postpapierenzo.nl: this really cute set. I love it!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 11 reacties

  1. Marlies

    Stuur maar een kaartje naar mij. Haha! Vindt ze super leuk :)

  2. Marlou

    Wat ontzettend leuk; die Parijs-kaartjes ook! aaaaah. Zulke mooie heb ik in heel Parijs niet kunnen vinden (dus jammer dat ik daar niet weer binnenkort naartoe ga, anders had ik deze zeker weten besteld & verstuurd <3)…

  3. Danique

    Wauw, wat een geweldige kaarten en enveloppen zeg. Love them!

Geef een reactie