Presents and bikinis

Morgen vier ik mijn allerlaatste feestje, dan kan ik de balans opmeten qua cadeaus maar voor nu alvast een kleine tussenstand (ik verwacht immers niet heel veel meer). Ik show ook gelijk mijn nieuwe bikini’s (eentje was ook een verjaardagscadeau) en mijn nieuwe badpak (hét badpak van H&M)!

(foto genomen voor mijn A set a day tumblr)
Van mijn vader had ik vorige maand eigenlijk al mijn cadeautje gehad: Pip. Dus nu mag ik nog een kleinigheidje uitzoeken (weet nog niet wat). Van mijn moeder krijg ik een bijdrage aan een camera, daar spaar ik namelijk voor! Ik kreeg daarom ook voornamelijk geld, maar daarnaast ook andere dingen. Van vriendje een paar zwarte vans era en de cd van Noah and the Whale (ik had de nieuwste cd nog niet!). Van vriendinnen kreeg ik een etosgiftcard, een heel leuk kookboek en de kersenbikini (zie volgende foto’s), treinkaartjes naar Amsterdam (zodat ik bij haar ‘op vakantie’ kan) én een fles tequila met citroen (voor mijn mexicaanse feestje). Daarnaast nog een lief H&M tasje, een 3D doodle kit, chocolade truffels, een gek spelletje met hele grappige weetjes, een geurkaas, crèmepjes én van mijzelf natuurlijk de Fuji Instax camera!

(foto genomen voor mijn A set a day tumblr)

Verder bestelde ik laatst bij H&M hét badpak (onder het mom van ‘dat staat me toch niet maar ik ben wel benieuwd hóe het me staat’. En hij staat geweldig!), de 5 euro bikini en de superleuke kersenbikini, gekregen van vriendin dus. Ben er heel blij mee, maar heb met geen van alle (ook niet de missoni look a like bikini van H&M die ik al had) gezwommen, dus dat wordt nu toch wel echt eens tijd.
Translation: Presents I got for my 19th birthday (except for the bathingsuit and the orange bikini, I bought those at H&M)!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 12 reacties

 1. Goesting

  Ziet er allemaal heel leuk uit! Ik ga volgende week eens kijken of ze bij ons dat badpak nog hebben. Eens zien of het mij staat en dan naai ik er misschien zelf wel bandjes aan :).

 2. Lana.

  Leuke cadeautjes, en veel ook haha! Dat badpak is super :)!

 3. Oh die kersenbikini steelt mijn hart! Wat een pracht.
  Ben heel benieuwd naar dat badpak, kan mij niet echt voorstellen hoe het er ‘aan’ uitziet!

 4. 2befab

  hi dear…
  your blog is very beautiful…and these bikinis are amazing…
  if you want we could follow each other..let me know…
  ;)
  xoxo2befab

 5. Goesting

  Ja ik zit inderdaad in Antwerpen, maar op kot (op kamers zoals jullie zeggen). Ik heb nu examens dus nu heb ik het wel wat druk. 23 juni ben ik gedaan dus dan kan ik eventueel wel iets kopen voor je als je wilt?

 6. Goesting

  Ik heb die in het zilver en ik ben er heel tevreden over :). De mini versie he? Ik zal straks eens op de site kijken hoeveel die daar kost en woensdag na mijn examen ga ik misschien wel even langs bij UO en kijk ik hoeveel die daar kost. Want toen ik de mijne daar kocht bleek het dat die op de site veel goedkoper was.

 7. Danielle

  waar komt je spijkershort vandaan? vind hem echt perfect

  my-littletreasurebox.blogspot.com

Geef een reactie