Random

Een post vol willekeurige dingen, om maar even te iets van me te laten horen! Gisteren droeg ik dit:

H&M hemdje, Abercrombie broek, Vans en H&M tasje

Een simpele maar wel fijne outfit. Wel gek, van die super schone vans met spierwitte veters. Meestal zien mijn vans er afgetrapt vol gaten uit. Ik ging eventjes naar de winkel om wat dingen te halen, en wel deze:
Het perfecte (en vooral goedkoopste) vaderdag cadeau. Wij vieren vader-/moederdag niet heel uitgebreid (m’n moeder kreeg een mooie witte orchidee), maar overslaan doe ik nooit! Bij de Xenos vond ik deze mooie I love papa mok voor maar 89 cent. Ik moet nog even langs Sabon om een blok zeep in grasgeur (vindt ie lekker ja) te kopen om erin te stoppen. En bij het Kruidvat vond ik deze prachtige vaderdag ontbijtset (met placemet, eierhouder, servetring, vlaggenlijntje, onderzetters, ‘tafeldeco’ én een button!!1) voor maar liefst 99 cent. Ik weet zeker dat mijn vader er heel blij mee zal zijn.
Bij het kruidvat kocht ik ook deze dagcreme van Essence (€1,99). Ik gebruik niet zoveel crèmes, maar deze crème bevatte een UVA/UVB filter én matteert de huid. Eind van de dag wil mijn neus nog wel eens glimmen, en zeker wanneer ik zonnebrand op heb gedaan. Nu hoef ik die vette zonnebrand crème niet meer te gebruiken, en wordt mijn huid sowieso minder vet! Het is een klein potje, je hebt weinig nodig en het ruikt heel neutraal. Prima dus en zeker een aanrader (er zijn nog 2 andere varianten, o.a. voor de gevoelige huid).
Translation: random post with yesterdays outfit, my fathersday gifts and a tip: essence my skin cream. It really works! 

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 5 reacties

 1. Love this post
  And you got a really nice blog!
  I’m following now!
  wanna follow me?
  love,xx

 2. Jantine

  Nog proficiat met je verjaardag!
  Die foto van jou met 19 is superleuk :)
  En goed dat je me attendeert op vaderdag, ik krijg dat allemaal niet mee hier :p

  En dankjewel :)
  Liefs!

Geef een reactie