Stationery webshop

I am a sucker for stationery. Maar dan ook écht. En het liefst stationery met een vintage randje. Ik heb veel stempels en ik stuur nog vaak brieven/kaarten naar vrienden. Een tijdje terug vond ik een leuke webshop met mooie stationery spullen (klik), maar ik heb er weer eentje gevonden!

Deze site heet Postpapierenzo en heeft zo mogelijk nóg leukere spullen dan de prettycute webshop. Kijk mee naar een paar dingen waarvan ik spontaan Heel Erg Hebberig van werd. Is er iemand toevallig vorige week vergeten mij een verjaardagscadeautje te geven? ;-)

Houten enveloppe mal standaard €12,95

Met deze houten mal maak je van elk papier (een stukje krant, een mooie advertentie uit een tijdschrift of een eigen tekening) snel en eenvoudig een enveloppe! Hij is er ook in een kleiner formaat.

Voorgedrukte enveloppen, 50 st €4,75
Het kan nóg makkelijker: deze enveloppen zijn al voorgedrukt, je hoeft ze alleen nog maar in elkaar te vouwen. De enveloppe dient tegelijkertijd als brief aan de binnenkant! Hoe leuk is dat?

Vintage stationery set €7,95
OMG dit is geweldig! Dit setje bevat 20 vintage kaartjes, 10 enveloppen, 12 stempels en een tagkaartje met koord. Vooral de stempels vind ik echt helemaal geweldig. Ik moet me echt inhouden om dit setje niet te bestellen (aan de andere kant, waarom zou ik voor die prijs? twijfel.. haha)

Birds stempelset €23,95
Ik hou van vogeltjes en deze 11-delige stempelset zou ik dan ook graag willen hebben, maar ik vind hem toch net iets te duur.

Dit alles en nog veel meer (sticky notes, postpapier, stempels, kaarten en ook veel schattige dingetjes) is te vinden op www.postpapierenzo.nl. Ik zie nu toevallig dat er voor morgen een kortingsactie van 10% geldt, dus mocht je iets willen bestellen, aarzel dan niet te lang ;-). Oh en for the record: ik schrijf dit stukje niet in opdracht voor die site en/of krijg hier ook geen producten voor (oh I wish haha). Ik kwam deze site toevallig tegen en vond de dingetjes zó leuk dat ik het wel met jullie móest delen!
edit: Oké, ik heb me exact 30 minuten in kunnen houden, maar ik heb uiteindelijk toch maar het setje van foto 3 besteld. Het is natuurlijk geen toeval dat er precies op het moment dat ik de webshop ontdek er een kortingscode is (waarmee ik maar liefst 80 cent bespaar, hoezee!) ;-).
Translation: I discovered another really cute stationery webshop. It’s a Dutch webshop, but they ship internationally. Just contact them at anita@postpapierenzo.nl I really want to have that set on the third picture!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 11 reacties

 1. Lisa

  Ik ben heel blij dat je dit met ons wilde delen! Wat een geweldige spulletjes allemaal!

 2. Lisa

  Nee ik woon in Oud-Oosterhout! Vlak naast Lent dus haha. Ik zit/zat op het Citadel College. Ken je dan vast ook wel?

  Dankjewel (: Haha ja ik wilde zulke dingen ook altijd hebben. Vond het echt leuk toen ik het vandaag in Elst in een winkeltje zag liggen.

 3. Lisa

  Haha Oosterhout, big city! Ik woon hier ook pas een jaartje (:

  Heb net even het pakje gelezen. Je moet het gewoon smelten! Lekker makkelijk dus. Maar je kunt het wel leuk versieren enzo. En omdat ik zo’n kluns ben wordt het in de malletjes gieten ook weer een drama denk ik, haha. Ik zal er een post over maken! (:

 4. Fredrika

  Ohh these things are cute! :D I really never send letters, but maybe I should start doing it. It’s always a pleasant surprise to get something other than bills and advertisement in your mailbox :b

 5. Goesting

  Geweldig! Post krijgen is het leukste wat er is, dus als het dan nog in een geweldige verpakking komt wordt het alleen maar beter!! Ik denk dat iedereen wel graag post krijgt, ik kijk in ieder geval elke dag of er echt niets voor mij tussen zit ;). Ik zou dat setje ook kopen, misschien doe ik dat ook wel.

 6. Marlies

  Ik word altijd zo hebberig van de dingen die jij post. Dit is ook al zo leuk!

 7. Marijke

  Haha, ik had het inderdaad gezien dat jij dat in deze post ook gezet had. Dankzij jou heb ik dan de spelling aangepast (ik maak mijn posts tegenwoordig op voorhand wanneer ik tijd heb) want eerst had ik een soort wannabe-engels gebruikt, maar dan vond ik jou spelling toch beter. Bedankt daarvoor :). Bij mij hoort het meer iets van een ‘hesaaaa’ te zijn als je het uitspreekt, wat je dus vaak in van die Middeleeuwse films ziet.

 8. Nathalie

  Wat leuk dat jij ook zo gek bent op stationary. Leuke blog heb je, ik hou je in de gaten ;)

 9. Deborah

  Wat een gave dingen! Ik heb zelf zo’n houten enveloppe mal die erg handig en leuk is om te gebruiken!

Geef een reactie