The New House

Even een kleine impressie van ons nieuwe huis. Ik was er vandaag weer even en de verbouwing schiet goed op! Ze zijn nu een ruime week bezig en de keuken en de badkamer zijn er al uitgesloopt. Boven (waar mijn kamer zit) is al alles gewit en gestuct. Het is zo ongelofelijk mooi, je zit midden in een natuurgebied in een oase van rust maar je bent echt zó in het centrum van de stad. Op de laatste foto trouwens een bord van Villeroy en Boch met een tekening van Laplau, erg toepasselijk want de omgeving lijkt erg op de afbeelding (maar daarover later meer). Ik heb inmiddels ook duidelijkere foto’s en een filmpje van mijn kamer. Niet heel bijzonder maar klik op ‘read more’ voor de details!

Vinden jullie posts/updates hierover trouwens leuk? Niet heel vaak maar gewoon af en toe? Ik ben namelijk heel enthousiast maar als jullie het niet boeiend vinden probeer ik me een beetje in te houden ;-)

Translation: An impression of our new house. It’s so beautiful, I can’t believe it’s really our house. Read more for pictures/short movie of my room.


Vanuit de gang gezien.
Mijn kamer!
Deur naar badkamertje.
Wastafel en douche.
Mijn kamer gezien vanuit de badkamer.

Filmpje voor het gehele overzicht.

Zoals je ziet heb ik dus een enorm grote kamer mét eigen badkamertje erbij. Er moet nog een vloer in (waarschijnlijk laminaat, komt volgende week) maar ik kan natuurlijk alvast gaan nadenken over de inrichting. Mijn meubels zijn vrij simpel, dit is mijn bed en dit is mijn nachtkastje. Ik denk dat ik ze beide wit ga verven (maar wel zo dat de houtstructuur nog zichtbaar is, beetje schuren dus), en verder heb ik eigenlijk nog niet heeel veel ideeën voor mijn kamer dus mocht je iets te binnen schieten, brand los!
Translation: As you can see it’s not finished yet but doesn’t it look wonderful? It’s now time to think about the interior. I’m not sure how I want my room to look so if you have any suggestions please tell me!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 12 reacties

 1. Jantine

  Ja haha ik vond het ook best wel veel ;)
  De foto’s zijn door de scanner inderdaad wat lichter geworden. En het is natuurlijk analoog dat scheelt ook wel misschien.

  Wauw, wat een prachtig huis + tuin en alles! Je kamertje ziet er ook fijn uit :)
  Wat en waar ga je eigenlijk studeren volgend jaar, of wil je dat liever niet op het web zetten? ;)

  Ik vind het leuk trouwens, updates over je nieuwe huis!
  Liefs

 2. Ice Pandora

  Een heel mooi landhuis *o* -jaloers- haha ik ben curious about the interior :D

  xx

 3. Goesting

  Wauw wat mooi! Vooral je badkamer! Die vloer, dat wastafeltje, dat raampje aan de linkerkant.. echt mooi. Ik woon ook in zo’n omgeving en ik ben er zeker van dat ik later ook hier ergens wil wonen. Lekker rustig, maar toch dicht bij alles.

 4. lee

  Wat een prachtig huis! Daar zou ik ook wel willen wonen zeg :O

 5. Lotte

  wat een super mooi huis, ziet er een beetje buitenlands uit zo met die blauwe kozijnen en het gestucte. Woon jij dicht bij Nijmegen? daar kom ik ook oorspronkelijk vandaan:)
  x

 6. Melanie

  wooooooooooooooooooooooooooooooow! Echt PERFECT! Ben heel benieuwd naar hoe het er zal uitzien als het af is! xx

 7. Marion

  As you can see, I’ve made some pretty good progress :]

  LOVE this new room too! The flooring in the bathroom especially. So much lovely natural light as well.

Geef een reactie