Amsterdam

Volgende week ga ik een weekje naar vriendin K, Amsterdam dus! Ik heb er heeel veel zin in, maar ik hoop wel dat het weer een beetje meezit zodat we misschien ook nog een dagje naar Zandvoort kunnen (en ik dat picknick kleed niet voor niets heb aangeschaft). Ik heb daar gewoon internet verbinding dus updates zullen blijven komen ;-). Als je nog tips hebt voor leuke winkels/restaurants/plakken: laat het weten. Altijd handig toch?

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 9 reacties

 1. lee

  In het FOAM is er een hele leuke tentoonstelling van Anton Corbijn en nog een paar andere leuke tentoonstellingen. Dan kan je doorlopen naar de Utrechtsestraat. Een leuk straatje met best wel wat leuke winkeltjes. Concerto zit daar ook. Dat is een hele vette CD/DVD winkel, waar het alleen al leuk is om rond te kijken. Met aan de overkant op de hoek de (vind ik) lekkerste bakker van Amsterdam.

 2. nikkie

  oeeh heb ook zin om er lekker tussenuit te gaan! zal duimen voor beter weer voor je. ik zou sowieso even langs de monki en river island gaan. verder wil ik zelf nog naar Time Machine- Nieuwe Hoogstraat 26 en
  Hannekes boom- dijksgracht 4 lijkt me een aanrader als het lekker weer is! heel veel plezier!

 3. Ice Pandora

  Veel plezier in Amsterdam en hopelijk ook in Zandvoort! Bij schijnt de zon zo nu en dan maar is toch nog best frisjes vind ik :(
  Naja xxx

 4. Marijke

  Ik ga woensdag ook één dagje naar Amsterdam met wat vriendinnen. Wij gaan zeker een bezoekje brengen aan de Monki en aan de Topshopafdeling van die ene winkel :). Voor de rest wat musea denk ik? Geen idee eigenlijk :).

 5. lies

  jaaa die H&M home collectie wordt steeds leuker he? enne, the selby is zo’n fijne site. vooral nu ik steeds vaker op interieur blogs zit voor inspi voor mn eigen kamer haha. en veel plezier in amsterdam! die tentoonstelling in foam lijkt mij ook goed ja trouwens.

 6. Oh god ik hoop ook dat het weer een beetje meezit de komende week, wat een crappy zomer hebben we hier toch! Ik ben zelf nog nooit in Amsterdam geweest -shame on me-, maar een vriendinnetje van me woont er dus ik hoop er binnekort eens naartoe te reizen.

  Veel plezier! xo
  Elien

 7. Sabrina

  Wat een mooie foto zeg! Ik vind de negen straatjes altijd heel erg leuk om mijn tijd te spenderen, veel plezier meis ♥

 8. Marlies

  De bakkerwinkel en de taart van m’n tante zijn leuke zaakjes om thee/koffie te drinken met een lekker taartje erbij

 9. Cindy

  Ik ben wel eens een keertje in Zandvoort geweest maar niet om te winkelen dus ik heb geen idee. Ik hoop dat het een leuke dag wordt :) Yours Truly, Cindy

Geef een reactie