Anniversary


Vandaag is het 1 juli. Precies een jaar geleden kreeg ik ‘verkering’ met mijn vriendje. Dat duurt nu dus al een jaar, vind ik best knap van mezelf. Ik heb natuurlijk een cadeautje voor hem (staat in het kaartje geschreven) en vanavond gaan we heel relax bubbelen bij sanadome. Om deze post dan nog iets meer opvulling te geven: het was je misschien al opgevallen dat de link bij ‘shop’ het niet meer doet. Wees gerust, hij komt snel weer terug, maar dan net iets anders. Stay tuned ;-)

Translation: Today is my one year anniversary with my boyfriend :)

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 10 reacties

 1. Lisa

  Gefeliciteerd! (: Ik vind het ook knap van je haha. Vandaag zijn mijn vriendje en ik 8 maandjes samen.
  Veel plezier bij sanadome!

 2. lies

  aaah wat zijn jullie leuk samen! en die ik vind je lief heb ik ook eens gegeven aan mn exvriendje geloof ik haha. veel plezier bij sanadome :) en dat stempeldoosje is zo cute!

  ik zag trouwens in het mmka in arnhem heel schattige noteboekjes, niet zo simpel maar ik vond ze echt cute. sowieso hadden ze leuke spulletjes in de shop. even zoeken of ik het online kan vinden, http://www.nineteenseventythree.com/ en dan bij notebooks haha.

 3. DeeD

  gefeliciteerd!!! wat een leuk stelletje zijn jullie!

  groetjes
  DeeD

 4. Jantine

  wat leuk, gefeliciteerd!
  ennnn sorry dat ik je mailtje nog niet heb beantwoord: internet deed het een aantal dagen niet en ik heb mijn voet verstuikt dus het zit even niet mee. je hoort snel van me! xxx

Geef een reactie