Interior beauty: K’s room

Afgelopen weekend was ik een dagje op bezoek bij vriendin K in Amsterdam. Ze woont er nu bijna een jaartje en ik was al die tijd nog niet langs geweest.. maar nu wel! Ze woont in een heel mooi appartementje in West, en hoewel het nog niet helemaal af is (maar een interieur is eigenlijk nooit ‘af”, er komt altijd wel iets bij) vind ik het toch al heel mooi. En daarom mogen we even binnen kijken!

 Een overzicht van haar kamer
 Ha! Komt dit ‘waslijntje’ je niet bekend voor? Ja, ook K leest mijn blog ;-)

Translation: Last weekend I finally went to see my friend’s new apartment in Amsterdam, and she allowed me to take some pictures of her room for my blog as an inspiration.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 12 reacties

 1. Marlou

  Wat mooi! Super luxe ook om zoveel ruimte te hebben in Amsterdam, denk ik :)

 2. Marlies

  Wauw! Ik woon ook in Amsterdam, maar lang niet zo mooi!

  Zag vandaag in de Bruna dat ze 50% korting hadden op stempelsetjes/briefpapier van Flow. Moest gelijk aan je denken!

 3. Lisa

  Ziet er leuk uit!
  Haha dankjewel! Nou voor een mini webshopje moet ik toch echt even iets beter worden vind ik haha.
  Tsjah het is heel jammer, maar er is niks meer aan te doen.. Haha ik kon me wel goed inhouden. Zag eigenlijk niet echt leuke jongens, want ging er nooit op uit ofzo. Heb daar nu wel weer zin in. Het uit elkaar gaan als vrienden was ook onze bedoeling, maar het gaat mis. Over alles krijgen we ruzie en we snappen elkaar niet meer. Dus we proberen nu niet zo veel te praten en alles te laten rusten. Misschien kunnen we dan later wel als vrienden door gaan (:
  Ach, lekker met een vriendin afspreken kan nog veel leuker zijn dan op vakantie gaan! Veel plezier (: Ik ga vrijdag naar vriendinnen die in Zeeland op vakantie zijn. Even een paar daagjes er tussenuit.
  We zitten inderdaad op een perfecte plek. Helaas heeft mijn moeder niet zo veel vertrouwen in mij en naar Duitsland fietsen, omdat ik al zeur als ik naar Herveld moet haha.
  Ik heb wel zin in de vierdaagsefeesten. Shame on me: ik ben nooit thuis geweest met de feesten. Dus dit wordt mijn jaar! haha.

 4. Laura

  Mooie kamer heeft ze! Zeker zo in het centrale amsterdam :)

 5. lies

  wauw, dit is prachtig! zal wel duur zijn dan haha :)

 6. Olga

  Ik mis alleen de kledingkast, of is dat soms dat rode geval in haar kamer? :)

Geef een reactie