Interior beauty: Raw Materials

Vandaag hadden we niet echt een plan en zijn we dus van hot naar her gefietst om allerlei winkeltjes binnen te gaan. We houden allebei van interieur en vooral industriële interieurs. Dat is op dit moment ook heel erg in opkomst, je ziet steeds vaker winkeltjes waar ze industriële interieur spullen verkopen. Zo ook Raw Materials aan de Rozengracht in Amsterdam. We hadden deze winkel al vaker gezien en besloten er vandaag eens naar binnen te lopen. Klik verder voor heel veel foto’s van deze geweldige winkel!

Supermooi, niet? Het is allemaal wel vrij prijzig. Voor sommige krukjes betaal je al gauw €65. Ook staat het daar allemaal in een perfecte omgeving, tussen allerlei andere industriële spullen. Het kan aardig tegenvallen wanneer je met 1 klein stuk thuis komt wat in de winkel heel gaaf leek, maar in je eigen interieur een beetje wegvalt. Mijn tip is dan ook om hier vooral heel veel inspiratie op te doen, en als je budget het toelaat zeker iets kopen, maar anders moet je eens gaan kijken naar kringloop winkels. Koop daar een simpel krukje voor €5, schuur hem en verf hem zodat hij een beetje oud lijkt en je hebt al snel hetzelfde resultaat. Het gaat vaak om het geheel, zelfs de duurste industriële kast kan nergens op lijken als de rest van je interieur brocante of barok is.
Vriendin kocht trouwens deze munitiekist voor €17,50. Hij is vrij groot (en zwaar!) en staat heel gaaf op haar tafel als opbergdoos. Je vindt Raw Materials op de Rozengracht 229-23I, maar er zijn vast ook industriële interieur zaken bij jou in de buurt!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 4 reacties

  1. Lisa

    Ziet er leuk uit. Jammer van de prijzen. Maar lijkt me wel lekker om rond te snuffelen (:

  2. Marijke

    Inderdaad jammer van de prijzen. En je hebt wel gelijk denk ik, daar is het echt één mooi geheel, terwijl het in je eigen huis misschien uit de boot valt. Wel heel mooi allemaal!

Geef een reactie