Kitchen

Gisteren maakten we zelf Venkelsoep (recept vind je hierrrr) en hij was heerlijk. Daarna vertrokken we naar Café Langereis om mee te doen aan de pubquiz, helaas werden we laatsten. Dat kwam door de laatste ronde die vooral vragen bevatte over dingen die lang voordat wij ook maar geboren waren zich hadden afgespeeld. We wisten bijvoorbeeld wel dat Warschau noordelijker ligt dan Tokio. Of dat Amy Winehouse vorige week woensdag voor het laatst had opgetreden, met haar nichtje. Of welke hit Robin uit How I Met Your Mother als kindsterretje had (ja ik ben HIMYM fan dus die was easy). Nou goed, net niet goed genoeg. Vandaag gingen we naar Oost en bezochten we het Tropenmuseum. Toen we buiten kwamen scheen de zon en hebben we vooral op leuke terrasjes gezeten (lijstje met tips en adresjes komt er nog wel aan). Vandaag aten we minder spectaculair (check de pizza op de foto hieronder), mijn outfit is ook niet erg origineel maar die shorts zitten zo ontzettend lekker (heb ze vandaag ook nog maar in het zwart gekocht). Vanavond gaan we naar Studio 80, we hebben gastenlijstplekken gefixt dus dat is fijn. Hopelijk schijnt morgen het zonnetje weer zo mooi als vandaag!

Top | H&M
Cardigan | Boyfriend
Shorts | Episode
Belt | Vintage
Shoes | Vans
Necklace | Etsy.com

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 12 reacties

 1. Marijke

  Leuke outfit! Wij zijn gisteren in de Patio gaan eten in de 2e tuindwarsstraat 12. Heeeeel lekker! Je moet zeker eens de brick-rol proberen.

 2. Ice Pandora

  Mhmmm venkelsoep <3
  Leuke keuken met schattje wechkpotjes :D rooook jij??! oi oi oi!

  Jammer dat jullie als laatste geëindigd werd bij de quiz :o
  En standaard of niet, ik vind het nog steeds een leuke outfit :)

  @Reply: Ik mn camerabag in Rotterdam Primark gehaald :) er was nog maar 2 over toen ik het haalde o: maar er was ook nog een andere model in slangen/krokodil nepleer dusss.. xx

 3. @marijke: ok thanks! wij hebben vooral thuis gekookt zodat we meer geld over hadden voor biertjes ‘s avonds haha. vanavond gaan we (als het weer meezit) naar zandvoort.

  @ice pandora: haha nee ik rook niet, die lag er nog.. en oke bedankt!

 4. Loes

  Ik vindt deze post echt heel leuk. De keuken ziet er echt waanzinnig mooi uit :) En ook al vindt je je outfit misschien niet zo spectaculair, ik vind dat je er heel leuk uit ziet! Hoop dat je gister een leuke avond hebt gehad, xx

 5. wanderlust

  cut off shorts zijn heel fijn :D

  ik was vandaag in een winkel (Typo geloof ik) en ik moest aan jou denken, notebooks/stempels/pennen/papier :D …

 6. Olga

  Ik begrijp wat je zo fijn vindt aan die broekjes, ik leef er ook echt in :)

 7. Grace

  Aw pretty pretty kitchen!
  I love your outfit so much!
  I’m a Vans lover :DD

 8. Michelle

  Super mooie foto’s en een hele leuke outfit! En nog een heel gelukkig nieuwjaar natuurlijk!:)

Geef een reactie