Postkaartjes shop

Zoals je misschien al gemerkt had werkt de link bij ‘Shop’ niet meer. Ik besloot toch een iets andere richting uit te gaan met mijn webshopje, en tadaa: Postkaartjes werd geboren! Op postkaartjes kun je niet alleen terecht voor kaarten, maar ook voor briefpapier, enveloppen, vintage postzegels en andere stationery. Ik hoop zo dat er weer ‘echte’ post wordt verstuurd, en zelf vind ik het ook erg leuk om er mee bezig te zijn!

Alles op de shop is zelfgemaakt of op z’n minst zelf ‘op gepimpt’ door mij. Eventuele verzoekjes of suggesties zijn natuurlijk altijd welkom. Zelf ben ik heel erg benieuwd wat jullie er van vinden! Om te vieren dat de shop geopend is heb ik speciaal voor de lezers van mijn blog een 10% kortingscode: lastdaysofspring.

Ga dus snel naar http://postkaartjes.tumblr.com en gebruik die kortingscode! Van sommige producten zijn er nog maar 1 in voorraad en geldt op=op dus wees snel!

Translation: I made a stationery/mail webshop: Postkaartjes.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 6 reacties

  1. lies

    heel leuk, had m net al bekeken omdat ik de link zag die je had gepost op tumblr! ik ga hem binnenkort nog wat beter bekijken en misschien wel wat bestellen :)

  2. Lisa

    Ik vind het er allemaal erg leuk uitzien! Als ik weer thuis ben, ga ik zeker even beter rond kijken.

  3. Sarah

    Je maakt echt mooie dingen! Ik ben ook nog altijd heel blij met het kaartje dat ik eens gewonnen heb :). Je post trouwens ook echt heel veel toffe dingen, zoals bv. je stempeldoosje! Dat vind ik echt geweldig! Misschien ga ik er ook wel een bestellen. En proficiat met je nieuwe camera :).

  4. Wat een ontzettend leuk initiatief! Vind alles leuk en niet duur! Ga binnenkort denk ik die leuke bruine tags bestellen!!

Geef een reactie