Swallow

Voor het 1 jarig jubileum van mijn vriendje en mij gaven we elkaar cadeautjes. Mijn cadeautjes kwamen alleen uit het buitenland, dus het duurde even voordat ze arriveerden, maar dan heb je ook wat! Ik kreeg van mijn vriend dit super lieve en mooie gold plated zwaluw kettinkje. Ik ben er heeeeel blij mee! Daarnaast kreeg ik ook een horloge, maar die is dus nog onderweg ;-)

Hij komt trouwens van Etsy, je vindt hem hier.
Translation: My boyfriend gave me this lovely swallow necklace for our one year anniversary (1st of july).

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 5 reacties

 1. DeeD

  Cute! erg leuk zeg!
  veel plezier ermee!

  groetjes

 2. leonie

  ah wat mooi! ik heb volgende week een jaar met mijn vriend :) wat heb jij hem eigenlijk gegeven?
  ik heb trouwens laatst een tijdschrift gekocht samen met een vakantie boek voor volwassenen, misschien ken je het al, het is van flow. maar ik vond het wel iets voor jou! er staat heel veel stationary dingetjes in. misschien wel leuk!
  liefs.

 3. Oh echt heel mooi! Mijn 5 jaar oude zwaluw ketting van de H&M ziet er niet meer uit, misschien ook eens vervangen!

Geef een reactie