Today’s outfit

Vandaag was het heerlijk weer dus besloten mijn vriend en ik nadat ik moest oppassen en voordat hij moest werken nog even in het park te zitten. Ik hou van stadsparken. Het is altijd zo’n oase van rust in een drukke stad! En er heerst altijd zo’n gezellig sfeertje. Vorige zomer heb ik vaak ‘s avonds gegeten met mijn vriend in het park. Dan haalden we een pizza of wok to go en zaten we in het park tot de schemering. Dat ben ik zeker deze zomer weer van plan!

Ik droeg trouwens dit. Een H&M rokje met vintage riempje en een sjaal als top. Uiteindelijk heb ik de sjaal iets anders gedaan. Dit zat mooier, maar met maar 2 veiligheidsspeldjes binnen handbereik kon ik het niet helemaal goed vastzetten. 

(hihi ik hou van pixlr o-matic)

Overigens zat hier alles een beetje verschoven, met een rokje naar het park is natuurlijk niet heel slim (het liefst ga ik altijd zo relaxed mogelijk zitten zonder dat ik hoef op te letten of alles nog goed zit) maarja.. Ik moet nog even kijken hoe ik de sjaal het beste als top kan dragen, want zoals op de eerste foto vind ik eigenlijk wel heel mooi!

Translation: Went to the park with my boyfriend this afternoon.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 5 reacties

 1. Marlou

  hiii dat rokje heb ik ook! leuk is ie he :) (al kan ik er echt nauwelijks mee fietsen, haha)

 2. Marijke

  Leuk die sjaal als top! Had ik ook al bij Phuong gezien, moet ik misschien ook maar eens proberen :).

 3. Lisa

  Erg leuk die sjaal als top. Alle twee de manieren vind ik er goed uit zien (:

 4. Die sjaal als top is echt heel erg mooi inderdaad! Ben fan van hoe het zit op de eerste foto, moet ik ook eens testen!
  Dat rokje heb ik ook trouwens en stiekem heb ik zelfs een kleedje in dezelfde stof aan nu!

Geef een reactie