What’s in my bag?

Ik vind het zelf altijd wel leuk om te zien wat iemand in z’n tas meedraagt, jullie hopelijk ook!

De tas is van de Primark, mijn vriend heeft hem voor mij meegenomen. Ik vind het wel een leuke tas, ik hou van bloemetjes! Verder ben ik niet zo’n tassenmens, ik heb liever veel schoenen.


Van links naar rechts, boven naar onder: Een zomereditie van Viva, voor saaie uurtjes, daarboven op een ‘niet vergeten mee te nemen!!!’ lijstje, 2 sleutelbossen (een van mijn moeder’s huis en een van mijn vader’s huis), mijn portemonnee die ik al heb sinds groep 7 (mag best wel eens plaatsmaken voor een leuker model ja), zonnebrand factor 30, ondanks dat ik vrij bruin ben (zelfs in de winter ben ik vergeleken met mijn vriend die indo is nog bruiner!) smeer ik toch met factor 30. Ik wil de kans op kanker verkleinen en ik wil al helemaal geen rimpelige, vieze hang huid krijgen later. Daarnaast een bodysplash van H&M (heb tijdelijk eventjes geen geurtje, moet snel weer een nieuwe kopen!), haarclip die ik toch niet draag omdat mijn haar te dik is, een zonnebril van H&M (maar ik vind hem niet zo fijn, ga toch maar snel weer eens naar de zipper), Moleskine agenda en mijn lijstjesblocnote (ik moet altijd wat te schrijven bij hebben), pennen, een wegwerpcameraatje, ibuprofen (ik heb nogal vaak last van flinke hoofdpijn) en mijn telefoon (HTC Legend) met oordopjes zodat ik muziek kan luisteren op de fiets.
Niet eens zo heel veel toch? Op een paar dingen na (fotocamera, boekje) heb ik dit meestal wel bij me. Maar ik vind het ook heerlijk om helemaal niets te dragen, dan stop ik mijn sleutels in mijn ene zak en mijn pasjes in de andere; net zo makkelijk.
Wat draag jij allemaal bij je?
Translation: This is what I carry with me almost everyday.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 6 reacties

 1. Sarah

  Inderdaad leuk om te zien, ik ga ook eens zo’n post maken :) Mooie tas!

 2. Lisa

  Leuk om te zien inderdaad ja (:
  De zin ‘Verder ben ik niet zo’n tassenmens, ik heb liever veel schoenen.’ komt mij heel bekend voor haha.

 3. Jantine

  Superleuk :)
  En je outfitje van gisteren ook echt, supercool dat dat een sjaal is!

  Dankjewel! Nee klopt, soms kwam het er van om ze ook op nad te plaatsen, soms niet. ;) ik moet trouwens nog heeel veel foto’s plaatsen….

  Hoe gaat het met je shoppie? :)

 4. Olga

  Mijn tas weegt op dit moment wel een paar kilo en wat er in zit hangt tussen een boek en eten in :P

 5. Interesant hoor :P
  Ik wil het liefst zo min mogelijk dingen mee sjouwen eigenlijk
  Maar als ik naar school ga, neem ik toch best veel dingen mee hoor!
  Maar wat standaart in mijn tas zit:

  – mobiel
  – portomonee
  – spiegel
  – lipbalm
  – pleisters
  – zakdoekjes
  – mijn camera
  – een pen
  – en nu met de zomer dagen: zonnebril

  xx

 6. deed

  leuke tas meid!!
  welke bodysplash van H&M heb jij? Ik heb Exotic Guave, ruikt zo lekker :D

  de inhoud van mijn tas komt redelijk overeen!

  groetjes
  deed

Geef een reactie