Feedback

Even tussendoor: ik merk dat ik de laatste maand enorm veel followers en pageviews erbij heb gekregen, leuk! Zelfs het aantal reacties gaat omhoog, haha (ja ik kijk ook vaak zonder te reageren, is lekker makkelijk he ;-)). Dus het leek me wel weer tijd voor een klein feedbackblogje. Wat vinden jullie leuk? En wat minder? Wat zou je graag (meer) willen zien? Ik zit trouwens ook te twijfelen over een nieuwe layout, doen of niet (en wat dan??). Ik zou het heel fijn vinden als je hier op zou willen reageren, zelfs als je normaal altijd alleen maar kijkt (alsjeblieft? :))).

Oh en kom morgen terug want ik heb iets geweldigs op zolder gevonden..

Translation: A little feedback post: what do you like about my blog? Are there things you don’t like? Do you have any suggestions or new ideas for me? Please let me know!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 12 reacties

 1. Olga

  Je schrijft prettig, ik lees je stukjes graag :)

 2. Moniek

  ik vind de meeste artikelen van je leuk/nuttig. Wat ik liever wat vaker zou zien is oufits, maar dat is omdat ikzelf veel van mode hou en volgens mij is je stijl best de moeite waard!
  Verder zou ik áls je de layout veranderd dat bovenplaatje iets minder lang naar beneden doen zegmaar, want als je nu op je blog komt zie je eerst heeel groot dat plaatje.

  Maar alles bij elkaar vind ik je blog leuk!:)

 3. Leanne

  Ik volg je blog al een hele tijd maar ik reageer eigenlijk bijna nooit. Ik vind vooral je stukjes met leuke, originele aanraders heel erg leuk, zoals de salontafelboeken en de interieur/kringloopwinkels, maar ook aanraders qua andere blogs bijvoorbeeld. Verder vind ik de foto’s die je post (van jezelf en van flickr) en de interieurposts ook heel tof! Ik denk dat het ook leuk zou zijn als je af en toe iets post over gewone leesboeken, daar heb ik volgens mij nog niet echt iets van gezien :) Maar ik weet natuurlijk niet of je veel leest.

 4. Dagmar

  Ik heb je blog een tijdje geleden al ontdekt, maar toen reageerde ik niet zo vaak ;) Ik zal vanaf nu wat vaker reageren, want ik vind je blog erg mooi en je schrijft leuk! Gewoon zo doorgaan :)

 5. Janice

  Ik volg je blog nu ook al een tijdje en het is echt één van mijn favorieten! Voor mij hoeft er niet veel te veranderen, ik vind je posts zeer leuk (vooral die met de aanraders en leuke dingen die je gevonden hebt op het internet).

  Misschien zou je een paar posts kunnen wijden aan analoge foto’s? Ik weet dat je er ook erg van houdt (niet dat ik je onder druk wil zetten om nog meer analoge foto’s te trekken ofzo, haha) maar ik vind zo’n foto’s echt leuk om te naar te kijken.

  En je nieuwe blogafbeelding is zeer mooi!

 6. Marijke

  Ik vind dat je vooral zo voort moet blijven doen. Zoals wij hier zeggen “Goe bezig!” ;). Hele leuke nieuwe header trouwens.

 7. Anonymous

  Ik vind je blog heel erg leuk om te lezen, het is weer een wat anders dan de grote fashion of beautyblogs! Ik vind alleen de header net iets aan de grote kant, die mag van mij wel wat kleiner zodat je niet zover naar beneden moet scrollen!

  Ik vind de foto van je header wel heel leuk trouwens :)

 8. Anonymous

  ik vind je blog heel leuk! vooral omdat je vrj regelmatig nieuwe dingen post, bijna altijd als ik op je blog kijk, staat er weer iets nieuws op. en je hebt altijd originele onderwerpen en leuke dingen. en je schrijft ook leuk! zo door gaan zou ik zeggen.

 9. DeeD

  ik vind je nieuwe lay-out/header mooi! de lichtblauwe letters vallen bij mij een beetje weg, maar wellicht ligt dat aan mijn computer…

  :D ik lees nog steeds met veel plezier jouw blog!

 10. Anouk

  Poee, ik vind zoveel leuk van je blog! Maar vooral de dingen die me inspireren, zoals filmpjes over reizen, interieurplaatjes, fotografie, die foto website photojojo, je post over boeken, flickr favorieten en je quotes/spreuken.
  En jouw post over je eigen leven vind ik ook leuk!
  Je hebt echt een hele leuke fijne blog! xx

Geef een reactie