Last week..

Afgelopen week was ik weer even bij mijn vader. Ik heb de verhuisdozen uitgepakt maar verder niets meer aan mijn kamer gedaan, het was te mooi weer! Ik ben veel buiten geweest, heb gewandeld, het gras gemaaid op onze coole grasmaaier, op het strandje gelegen (en verbrand..) en lekker gegeten. Toch nog een beetje vakantiegevoel! En gelukkig wordt het komende week ook mooi weer, hoera!
Translation: Last week I went to my dad’s. The weather was lovely so I have been outside a lot. 

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 9 reacties

 1. Lisa

  Deze foto’s zien er zo lekker rustgevend uit (:

 2. lies

  mooie foto’s! die van jou met je vriendje is heel lief :)

 3. Loes

  Haha wat ziet je cavia er lief uit zeg!
  Ik heb er ook eentje, een langharige die er echt uit ziet als een pruik :)
  Lieve foto’s ook van jou en je vriendje!

 4. Jennie

  wat een leuke foto’s, echt een leuke post! :) oh ja, als je wilt kun je meedoen met de giveaway op mijn blog, je kan een KO YSL Arty Ring winnen! :)

 5. aah ik heb eindelijk weer even internet op vakantie en betrap me erop dat ik gelijk op je blog ga kijken! leuke nieuwe updates!!

Geef een reactie