Mestreech

Afgelopen vrijdag was ik een dagje in Maastricht met mijn vriend.Ik maakte er gelijk maar een heel weekend limburg van: ‘s Avonds ging ik met mijn tante naar een optreden van Van Velzen (leuk!) en sliep ik bij mijn Oma, zaterdag ging ik naar de sweet sixteen van mijn nichtje. Limburg is prachtig maar voorlopig heb ik weer even genoeg limburgs gehoord haha.. Gelukkig hebben we de foto’s nog  ;-)

VLOAI! (hoe kan het ook anders.. ik heb lekker 2 grote stukken aardbeien vlaai op!)
Op de foto met mezelf (en de rest van mijn familie). Deze foto is vorig jaar voor mijn Oma gemaakt en hangt nu al een geruime tijd in Fotostudio Wyck (mocht je me willen spotten).
Digitale versie van deze foto. Analoog is toch mooier..
Ik zei nog ‘Focussen!’ want mijn vriend is een kei in onscherpe foto’s maken. En ja, focussen dat deed ie.. op de lantaarnpaal.
Ook deze heb ik analoog erop gezet..
Bij Sissy-Boy Homeland vind je hele leuk spulletjes!
En we sluiten af met de Selexyz Dominicanen: een Kerk turned boekenwinkel. Werkelijk prachtig.
Translation: A little photobomb of my visit of Maastricht.

ps. Misschien is je de Google ads bar rechtsonder in mijn menu je al opgevallen.. ja helaas geen ad free blog meer, maar ik probeer ze zoveel mogelijk uit het zicht te houden. Ik spaar voor een 50mm lens en hoop via deze weg een beetje centjes bij elkaar te sprokkelen.. Klikken mag natuurlijk ;-)

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 18 reacties

 1. Elle

  Het ziet er gewoon te gezellig uit! De foto’s geven echt een mooie sfeer. (:

 2. Ice Pandora

  Ben nog nooit in Limburg geweest maar wil er absoluut een keer naar toe :) xx
  Mooie foto van jezelf trouwens!

 3. DeeD

  de laatste foto van de seleksys heb ik ook! vond het zo mooi!

  Verder heb je echt mooie foto’s gemaakt meid!

 4. Caithlin

  Ik moest lachen om die ene waarbij de focus op de lantaarnpaal ligt, dat gebeurt nou ook altijd als ik andere mensen mijn camera geef en vraag om een foto te maken. Hihi.

  Ik heb trouwens een vraagje: ik wil je bij mijn links zetten maar ik weet eigenlijk helemaal niet hoe je heet! En kan het ook nergens op je site vinden. Ik gok Marlous als ik de copyright onderaan moet geloven?

 5. Oh heel erg fijne foto’s! Zo lang geleden dat ik nog in Maastricht geweest ben, terwijl ik er maar een drie kwartier vandaan woon! Ik kan ook niet geloven dat ik nog nooit naar die boekenwinkel ben geweest, ik moet dat echt zien!

 6. Loes

  De foto’s zien er fijn uit! Haha ik weet niet of je hierdoor wat meer centjes krijgt maar ik heb een aantal keer op de links geklikt ;) X!

 7. wanderlust

  Ik zei nog ‘Focussen!’ want mijn vriend is een kei in onscherpe foto’s maken. En ja, focussen dat deed ie.. op de lantaarnpaal.

  GEWELDIG :’)

 8. lee

  Leuke foto’s! Zeg… weet jij niet een paar blogs (liefst Tumblr) van mensen die alleen hun eigen foto’s posten? Beetje raar om te vragen misschien, maar jij weet altijd leuke blogs enzo haha.

 9. lies

  superleuke post!
  ja inderdaad, we hebben echt geluk gehad. en dankjewelll! :)

 10. Wat een heerlijke foto’s! Ik ben nog maar 1 keer in Maastricht geweest… Als ik dit zo zie moet ik echt een keer een weekendje plannen!

Geef een reactie