Shoplog: Amsterdam

Ik heb natuurlijk ook een beetje geshopt in Amsterdam. Niet veel, mijn doel was niet om die hard te gaan shoppen in Amsterdam, mijn geld is vooral op gegaan aan lekker eten en drinken. Maar ik kwam natuurlijk ook niet met lege handen thuis..
 Ik kwam dit bordje tegen op een antiekmarktje (ik weet niet meer precies welke, in ieder geval geen bekende markt) en voor €3,50 kon ik hem niet laten liggen. Past perfect op de deur van mijn badkamer toch?
 Op dezelfde markt vond ik ook deze analoge camera van Voightländer, voor €7,50! Ben benieuwd of hij het nog doet.. En anders zet ik hem mooi tussen mijn andere camera’s. Voightländer was trouwens het allereerste merk dat camera’s maakte!
 Ik was al erg lang op zoek naar een dropped armhole top. Ik had al een top 3 maten te groot gekocht om dat effect te creëren en zat na te denken over een DIY, maar in de H&M in Amsterdam hingen ze gewoon voor €6,95! Vooral de rode kleur vind ik erg mooi.
 Nog iets wat ik van mijn wishlist kan afstrepen: high waist shorts! Ik heb er maar gelijk 2 gekocht, ze zitten zo lekker! Beide van Episode voor €19,50
Ook kocht ik het Barry M nagellakje (2e van rechts) in een winkeltje in de 9 straatjes. De andere lakjes (v.l.n.r.:  Catrice 070 Caught On The Red Carpet, Catrice 250 I Sea You, Rimmel 420 Aqua Cool en Catrice 440 I Wear My Sunglasses At Night) kocht ik vlak voor vertrek en zijn ook redelijk nieuw. De kleuren kloppen trouwens niet helemaal, de linker 2 lakjes zijn in het echt een stuk donkerder.
Ik zal binnenkort nog een lijstje maken met leuke adresjes in Amsterdam, maar morgen geniet ik lekker van het zomerse weer!

Translation: Last week I went to Amsterdam and did some shopping..

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 10 reacties

 1. Loes

  Je foto’s van Amsterdam zien er heel leuk uit :) Echt een mooie camera heb je gevonden, hoop dat hij het goed doet! En je shorts zijn echt heel mooi, waar heb je ze vandaan? X

 2. Marijke

  Heel leuk allemaal! Vooral je badkamer plaatje :). Bedankt voor de tips! Ik ben nu aan het denken om een Canon Eos 1000d te kopen, helemaal niet zoo duur en ik heb van horen zeggen dat de kwaliteit van de foto’s heel goed zit.

 3. Lisa

  Ik ben benieuwd naar de lijst met leuke adresjes! (: Je hebt erg leuke dingen gekocht.

 4. lies

  aaah mooi en jaloers dat jij nu al een grijze levi’s hebt gevonden ook haha (had toch op je vorige post gecomment dat ik een grijze wilde? haha) en mooie foto’s heb je gemaakt!

 5. Katie

  So jealous of your cameras and shorts, great purchases!

 6. Anonymous

  waaar heb je die tanktops gehaald?

Geef een reactie