Op spitsnieuws vond ik een artikel met 3 filmpjes dat ik wel eventjes moest delen met jullie:

Drie mannen, 44 dagen, elf landen, achttien vluchten, 38.000 mijl, een uitbarstende vulkaan, twee camera’s en bijna een terrabyte aan videomateriaal. Dat was het resultaat van een wereldreis van Rick Mereki, Tim White en Andrew Lees.

Er zijn 3 filmpjes, ‘Move’, ‘Learn’ en ‘Eat’. Van de eerste krijg ik spontaan zin om te gaan reizen, van de tweede krijg ik zin om allerlei dingen te leren en de derde zorgt voor extreem watertanden! Oh en de hoofdpersoon van de filmpjes is ook niet verkeerd.. ;-)

 Translation: I found these three very inspirational short movies from 3 guys who traveled  the world (44 days, 11 countries, 18 flights, 38.000 miles..)

Gerelateerd

6 reacties op “Short movies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *