Short movies

Op spitsnieuws vond ik een artikel met 3 filmpjes dat ik wel eventjes moest delen met jullie:

Drie mannen, 44 dagen, elf landen, achttien vluchten, 38.000 mijl, een uitbarstende vulkaan, twee camera’s en bijna een terrabyte aan videomateriaal. Dat was het resultaat van een wereldreis van Rick Mereki, Tim White en Andrew Lees.

Er zijn 3 filmpjes, ‘Move’, ‘Learn’ en ‘Eat’. Van de eerste krijg ik spontaan zin om te gaan reizen, van de tweede krijg ik zin om allerlei dingen te leren en de derde zorgt voor extreem watertanden! Oh en de hoofdpersoon van de filmpjes is ook niet verkeerd.. ;-)

 Translation: I found these three very inspirational short movies from 3 guys who traveled  the world (44 days, 11 countries, 18 flights, 38.000 miles..)

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 6 reacties

  1. Marlou

    ja, ik vond ze ook echt heel tof!! vooral ‘move’ inderdaad :)

  2. Marijke

    Die filmpjes zijn inderdaad prachtig! Zoals Hannelore al zei, prachtig gemonteerd. Nu heb ik direct zin om een heuse wereldreis te maken :).

  3. Top! De eerste is echt grappig, De tweede vind ik zo mooi omdat het laat zien wat de wereld je allemaal te bieden heeft. Prachtig!

Geef een reactie