Tag: 10 favorite blogs

Ik vind mijn eigen blog heel leuk, en zou graag meer blogs volgen die een beetje zoals de mijne zijn. Helaas zijn die vaak goed verstopt, terwijl elke fashion-/beautyblog vaak meteen heel veel followers heeft. Zonde! Normaal doe ik niet aan tags, maar dit leek me de perfecte oplossing. Ik maak een lijstje met mijn 10 favoriete blogs en ‘tag’ hun vervolgens zodat ze zelf ook weer een lijstje maken. Als het goed is hebben de blogs dan allemaal een beetje dezelfde stijl en zo ontdekken we een hoop nieuwe blogs (tenzij iedereen natuurlijk dezelfde namen gaat noemen haha)! Dus, ik begin met mijn lijstje op willekeurige volgorde:

Zoals je ziet houd ik vooral van inspirerende blogs met weinig tekst en veel plaatjes. Hopelijk kennen jullie ze nog niet allemaal en hebben jullie weer wat nieuws ontdekt! Ben benieuwd naar de andere lijstjes..
Translation: My 10 favorite blogs on the world wide web.
Ik zal ook nog even kort terugkomen op jullie feedback. Allereerst: bedankt! Ik weet heel goed dat het mijn blog is en dat ik lekker moet doen wat ik wil, maar ik vind het ook leuk om te horen wat jullie graag zien! Ik heb de header iets smaller gemaakt, maar kleiner dan dit wordt hij niet. Ik vind grote headers mooi en zoals je misschien al op de printscreens kan zien heb ik een vrij groot scherm en er dus ook niet zoveel last van.. ;)
Posts over boeken? Hmm.. ik lees niet zoveel haha.Ik heb wel ooit een post gemaakt over Extreem luid en ongelofelijk dichtbij maar dat was het geloof ik ook. Sorry, daarvoor moet je niet bij mij wezen. En outfits? Hmm zo’n boeiende stijl heb ik geloof ik niet en ik vind het ook een beetje awkward om aan mams/paps/vriendje te vragen om een outfitfoto te maken maar ik zal het toch vaker proberen en ik heb natuurlijk ook een self timer. Verder is dit geen fashionblog dus verwacht niet te veel outfits ;)
Oh en analoge foto’s komen er aan! Ik schiet nu met meerdere camera’s tegelijk dus het duurt even voordat de rolletjes vol zijn, maar do’nt worry, als ze ontwikkeld zijn plaats ik ze hier ;). Oke, dit was het! Als je nog tips/ideeën/suggesties hebt.. laat het me weten.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 18 reacties

 1. lise

  bedankt voor de tips ;) ga ze meteen es gaan bekijken

 2. Janice

  colormekatie volg ik ook, echt een leuke blog! Ik zal de andere ook eens checken.

  O ja, ik ben net met mijn eigen blog begonnen ik heb je toegevoegd aan mijn blogroll!

 3. Lana.

  Thankyou voor deze lijst! Je hebt helemaal gelijk: blogs die mainly over mode bloggen zijn veel sneller gevonden en misschien wel populairder dan blogs als uit deze lijst. Maar ik houd van dit soort blogs! Ik ga ze gelijk bekijken!

 4. lies

  oeh leuk! ga ze zeker eens checken, want ik vind jouw blog zo fijn :)
  en wat tof zeg die typmachine! was vandaag in ‘t goed in nijmegen en daar hadden ze er ook n paar mooie.

 5. Desiree

  Oooh leuk! ga ik zeker even checken!
  Leuke blog heb je!

  Elkaar volgen op GFC en bloglovin?
  Ik ga jou alvast volgen…

  Liefss

 6. Loes

  Ah wauw, wat leuk dat je mij hier bij hebt gezet :) Ik vind de vernieuwing van je blog mooi! Fijn dat de foto bovenaan iets kleiner is.. Misschien zouden de kopjes als ‘Older Post’ en ‘Post a Comment’ een donkere kleur kunnen krijgen? Haha ik ben hele tijd aan het zoeken waar ze precies staan.. Wat vonden je oma en vriendin van de brief uit je typmachine? Ben benieuwd! X

 7. Marlou

  wat lief dat ik er bij sta, inderdaad :)
  ik maak binnenkort ook een keer een lijstje!

 8. Des

  owww, love lijstjes als deze! ben altijd op zoek naar nieuwe verse blog pareltjes, en ik zie hier al wat leuks tussen!

 9. Eline

  leuke blogs!
  herecomesthesun volgde ik ook al, die is echt leuk! :)

 10. Ah leuk, wij staan er tussen :D Ik ken alle blogs uit je lijstje ook nog niet dus ik ga ze nu allemaal even bekijken :D

  Liefs

Geef een reactie