Update: Nailpolish stash

Mijn nagellakverslaving had eventjes een dipje maar ik heb er weer een paar nieuwe lakjes bij. Helaas heb ik ook een paar lakjes weg moeten gooien die te stroperig waren geworden. Het leek me wel weer tijd om ze allemaal eens op de foto te zetten (ik vind dat zelf altijd zo leuk om bij anderen te zien). Als je vragen hebt over een lakje of de naam/het nummer wilt weten, laat dan even een reactie achter!

Translation: An update of my nailpolish stash, I bought some new colours!

top/basecoats e.d.
Roze/Oranje en Blauw/Groene kleuren zijn (zoals je denk ik ook wel kan zien) favoriet. De drie hierboven zijn mijn echte favorieten: supermooie kleurtjes en ze lakken ook heel fijn, vooral die van Rimmel met een groot kwastje.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 4 reacties

  1. DeeD

    Je had de lakjes niet perse weg hoeven te gooien, met een nagellakverdunner hadden ze minder stroperig geworden!

    groetjes

  2. Loes

    Haha toevallig, ik heb die mint kleurige van Barry M ook :) De eerste keer had ik mijn nagels gelakt zonder base coat en toen ik de nagellak er af haalde waren mijn hele nagels geel, voor wel een maand! X!

Geef een reactie