1 year anniversary

Wiehoe, vandaag op 12 september bestaat The Last days of Spring precies 1 jaar! Inmiddels zijn we 233 berichten, 31,729 pageviews en heel veel reacties verder. En ik vind het nog steeds leuk! Door het jaar heen heb ik een beetje mijn draai gevonden (ik ben geswitcht van Engels naar Nederlands en mijn artikelen zijn wat uitgebreider) en ik wil nog wel een tijdje zo doorgaan! Het meest gelezen bericht gaat over de One line a day (die ik overigens nog steeds niet heb aangeschaft..). Daarna volgen de tips & tricks voor Tumblr, de post met mijn aankopen van Action (?? haha!), de Amsterdam hotspots list, mijn wrapped chicken recept en de tag met mijn 10 favoriete blogs. Mocht je ze nog na willen lezen, gebruik dan de zoekfunctie rechts in het menu!

Mijn allereerste header!

Wie jarig is trakteert, dus ik was aan het nadenken over een leuke give away die bij The Last days of Spring paste, maar helaas kon ik dat niet op zo’n korte termijn realiseren. Die komt er wel nog een keertje aan! Daarom nu kleine ‘give away’: een banner van jouw blog in mijn menu! Een maand lang zal een banner (ter grootte van mijn webshop banner) rechtsboven in mijn menu te vinden zijn, die direct doorlinkt naar jouw blog. Niet heel spectaculair, I know maar hopelijk zorgt het weer voor wat nieuwe bezoekers haha.

Het enige wat je daar voor moet doen is in een reactie achterlaten wat jij het allerleukste/mooiste/interessantste/beste/etc artikel van afgelopen jaar vond. Oh, en het is een readers only actie, dus je moet wel een van mijn volgers (op BL/GFC) zijn. Winnaar kies ik aankomend weekend!

Translation: Yay, today September 12th is this blogs’ 1 year anniversary. We’ll celebrate it with a little ‘give away’: a banner of your blog in my menu, 1 month long. All you need to do is tell me which article on The Last days of Spring you like the most. I’ll pick a winner by the end of this week. Ps. it’s a readers only give away!

Edit: Ik nummerde de reacties 1 t/m 5 en daar kwam uit..
5! Oftewel Yourlifestyleguide. Verwacht de banner binnenkort in het menu ;-)

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 5 reacties

 1. Caithlin

  Ik volg je site niet sinds het begin, maar je hoort nu wel bij mij dagelijkse bezoekjes! Gefeliciteerd met je jubileum, mogen er nog vele blog-jaartjes bijkomen :)
  Mijn favoriete artikel is die ene over je notebooks. Vond het erg leuk om een kijkje te nemen in je quoteboekje, de teksten daarin zijn allemaal mooi en erg inspirerend!

 2. Lien

  Proficiat!! Ik heb wel geen banner voor mijn blog, maar ik wil je gewoon even bedanken voor die geweldige post over Amsterdam en vooral de geweldige tip over ‘Canvas op de 7de’. Heb begin september een kort citytripje gemaakt en dat was echt de beste tip ooit! Bedankt!

 3. Mirthe

  Wow, dat gaat snel! Ik weet nog dat ik je gelijk vanaf het begin af aan ben gaan volgen omdat ik ook je Tumblr al zo leuk vond. Maar dat dat alweer 1 jaar geleden is, haha. Ik vind je blog er eigenlijk alleen maar leuker op geworden! Het is heel erg origineel en je komt steeds met nieuwe dingen die nog niet zo heel bekend zijn. Echt top dus! Al zou ik wel wat meer outfits willen zien, volgens mij kleed je je namelijk ook écht heel leuk (na wat ik allemaal al op je blog gezien heb).
  Ik denk dat mijn favoriete post toch wel je Amsterdam hotspot list was. Stonden echt hele leuke dingen op die ik nog niet kende! Zou leuk zijn als die ook af en toe een update kreeg ;)
  Nogmaals gefeliciteerd en ga zo door!!!

 4. Dagmar

  Woehoe gefeliciteerd! Ik volg je ook nog niet zo heel lang, maar op tumblr wel (Frozenheadlights.tumblr.com) en daar zag ik regelmatig erg mooie en inspirerende foto’s en teksten voorbij komen!

Geef een reactie