Autumn leafs


The Middle East – Blood

September 2011 is al beter dan juli en augustus bij elkaar, als je het mij vraagt. Begin deze maand lag ik nog in m’n bikini aan het zwembad en deze week is het weer heerlijk weer! Je zou bijna vergeten dat het al herfst is, maar stiekem verkleuren de blaadjes en wordt het elke avond weer wat eerder donker. Als deze herfst een voorbode is van de winter (zacht en zonnig) dan teken ik daar voor!
Vandaag droeg ik mijn pistol boots met een bloemig taille rokje en een cropped sweater van H&M. Maar morgen lig ik waarschijnlijk in mijn bikini in de tuin. Ik hou van deze herfst! Ondertussen schrijf ik briefjes en kaartjes naar vrienden, mocht je ook een echte stationery sucker zijn en van briefjes houden, laat dat dan weten via mijn contactformulier (te vinden onder ‘contact’ in het menu boven).. wie weet kunnen we dan leuke briefjes schrijven!
Druk ook even op het play knopje van het youtube liedje onder de foto’s, het is momenteel mijn favoriete liedje en het is een perfect liedje voor op de fiets, met het herfstzonnetje op je schouders. :-)
Translation: Autumn has been treating us well, with its lovely tempratures and lots of sunshine. Today I wore my new shoes with a H&M high waist skirt and cropped sweater. I’m in a writing mood and sending letters to friends and I listen to my new favorite song, push play to listen which song it is.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 10 reacties

 1. Lana.

  Heerlijk hè dit weertje :), word je vrolijk van! En word ook vrolijk van je outfitje.

 2. Clementine

  I really like the skirt, it’s so cute! But I love the song!! I’ve never heard of them before, but this song is so lovely :)

 3. Mooi hoor, en eindelijk schijnt de zon

  ___________________________________
  x Hajar & Mounia
  Twitter: Mouniaaa20

 4. Moniek

  hej wat leuk die outfitjes:) deze is ook leuk, ik ben heeeeel jaloers op je shoes hihi

Geef een reactie