DIY: Craftgawker

Een tijd terug wees ik jullie op Foodgawker, een geweldige ‘verzamel site’ met heerlijke recepten. Nog steeds kijk ik af en toe op Foodgawker als ik inspiratie nodig heb voor het avond eten. Afgelopen week ontdekte ik een leuk ‘zusje’ van Foodgawker: Craftgawker! Het werkt volgens hetzelfde principe: ook hier staan de leukste DIY’s voor jou bij elkaar gezocht. Je kunt zoeken op categorieën maar ook kijken bij de meest populaire artikelen. Als je je aanmeldt kun je ze ook opslaan bij je favorieten, handig! Elk artikel staat doorgelinkt naar de oorspronkelijke site met de DIY.
Ik pikte alvast een paar leuke DIY’s eruit, misschien leuk om te maken met een grote kop thee terwijl het buiten hard regent? Klik op de titel en je wordt doorgeleid naar de tutorial.Inmiddels ben ik alweer een uur verder en heb ik gelijk zin om allerlei dingen te maken (sommige dingen zijn zo simpel, waarom was ik daar nog niet eerder op gekomen??). Er is ook een iPhone app beschikbaar, zodat je overal en altijd inspiratie kan opdoen voor een DIY ;-)
Translation: I already told you about Foodgawker, an amazing site that collects recipes. Now he has a little sister: Craftgawker, which is full of DIYs. I absolutely love this idea and I picked some personal favorites for you. Go to craftgawker.com to see more DIY’s.

Ps. don’t forget my little give away: click. I’ll choose a winner tomorrow(sunday)night!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 7 reacties

 1. Marijke

  Dit is zoooooooooooo geweldig! Sommige DIY’s kende ik al, maar de meeste nog niet. Echt heel leuk!

 2. Ice Pandora

  Supergaaaafff die crayons verhitten ken ik maar de rest is keigaaf :D
  ga ik uitvoeren op mn stage haha

  xx

 3. Wow, dat wasco kunstwerk en die glow in the dark jampotglazen wil ik zeker wel eens proberen! Leuke post!

 4. lies

  dit is heeel tof :) die krijtjes kende ik inderdaad ook al, maar de rest nog niet!

Geef een reactie