Esscence Nailpolish new collection

I love mondaymornings! Oke, meestal niet, maar vandaag ben ik vrij en had ik dus de tijd om even naar het kruidvat te gaan. Essence en Catrice hebben hun nagellakcollecties vernieuwd en alles was net vers bijgevuld! Ik kon niet anders dan mijn slag slaan en een heleboel lakjes meenemen (ze zijn ook zo cheap..). Ik heb ze goed op de foto geprobeerd te krijgen maar nog even de namen en nummers v.l.n.r.:
 38 CHOOSE ME!, 78 Blue addicted, 84 midnight dream, 83 luxury secret, 600 After Eight (catrice), 79 Viva la green, 63 Think pink, 61 fame fatal.

Daarnaast kocht ik ook nog een vijl, een dotting tool (om stipjes mee te zetten.. geen idee of ik dat nog ga gebruiken maar we zullen zien), een remover stick en een nail hardener, allemaal van Essence.

Het is lastig om ze er allemaal goed op te krijgen! De Essence metallic lakjes dekken super goed, met 1 laag al. Die van Catrice heeft er minstens 3 nodig maar dan is hij ook erg mooi! Kleur 38 is heel mooi blauw/groen (krijg hem helaas niet goed op de foto) en kleur 78 heeft allemaal leuke glitters, die is er ook nog in het goud en paars/rood. Zijn wel iets moeilijker er af te halen, mijn hele vinger zat onder de glitters ;-)

Update! Na lang wikken en wegen (welke zal ik kiezen?) heb ik mijn nagels uiteindelijk gelakt met 78 Blue Addicted van Essence. Hij is echt supermooi, ik ga de gouden versie misschien ook wel aanschaffen, leuk voor kerst ;-)

Translation: I bought some new nailpolishes. Essence and Catrice updated their collection with a lot of new colours, only €1,29 each.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 7 reacties

 1. lies

  heel tof! vooral die blauwe die net lijkt alsof er pailletjes op zitten ofzo haha. en je drie vorige posts zijn ook weer super :)

  haha ja dat is zo vaag, dan laat je je camera ineens zo lang liggen. of er zijn gewoon geen goede momenten! oh haha, nou ik vond mn gezicht op die foto echt heel raar haha. maar goed, dankje!

 2. Caithlin

  Heb net een blog geschreven over hoe erg ik maandagmorgen haat haha. Ik zie die catrice lakjes vaak op andere blogs, ze zijn echt cool!

 3. Jantine

  Mooi zo :)
  Ja, met mij ook. Studie en kamer bevallen allebei goed (ik zal binnenkort foto’s maken, had mijn camera vorige week niet mee), ik heb een leuk klasje. xxxx

 4. Lana.

  Oeh hebben ze weer nieuwe kleurtjes in de schappen :), ga ik snel even een bezoekje brengen aan de Kruidvat! Vind Viva la Green wel een mooie kleur!

 5. DeeD

  leuk! ik heb vooral lakjes van Catrice ingeslagen haha

  After Eight vind ik ook heel mooi, maar ik 2 vrijwel identieke lakjes, dus ik ga hem niet kopen…

Geef een reactie