Fake Tattoos

(src)

Tattoo’s worden steeds hipper en lijken steeds meer geaccepteerd in de ‘normale’ samenleving. Niet langer zijn het vooral de stoere zeemannen, ordinaire mannen met tribals en vrouwen met ‘tramp stamps’ in het bezit van een tattoo, tegenwoordig lijkt de tattoo een soort hippe mode accessoire. Ook ik heb wel eens overwogen om een tattoo te nemen, zou zoiets mij staan? Ik vind sommige tattoo’s erg mooi maar een bare skin vind ik eigenlijk ook wel erg mooi. Fake Tattoos komt met the best of both worlds want zoals de naam al zegt verkopen zij, inderdaad, Fake Tattoos.

Bij Fake Tattoos bestel je de meest hippe tattoo’s voor een mooi prijsje. Verzendkosten zijn 2 pond, omgerekend €2,10 en bij een bestelling vanaf €16 zelfs gratis. Verzenden doen ze wereldwijd en betalen doe je super gemakkelijk met paypal (of creditcard). Wie altijd al had gedroomd van een tattoo maar de stap niet durft (of mag) nemen: grijp je kans! Natuurlijk is het ook leuk om het gewoon voor de ‘fun’ uit te proberen. Hieronder een paar designs die ik erg mooi vond:
De veer van de eerste foto is ook van Fake Tattoos maar ik kan hem op dit moment niet vinden, wellicht is hij (tijdelijk) uitverkocht. Op de site vind je nog veel meer tattoo’s, zelfs tribals (mocht je stiekem toch zo’n tramp stamp willen ;-))! Ze zien er erg realistisch uit en blijven zo’n 3 tot 5 dagen zitten (hangt af van de plek en hoe goed je hem eraf boent natuurlijk). Sommige tattoo’s bevatten meerdere tattoo’s in een pakket (zoals de tweede in mijn rijtje) zodat je gelijk een paar dagen vooruit kan.
En, iets voor jou, zo’n tattoo? Of liever the real thing?
Translation: Have you ever wondered if a tattoo would fit you? Time to try it out! Fake Tattoos sells fake tattoos that look very realistic. They are relatively cheap and they ship worldwide. I picked some favorites but you can choose from more designs on their webshop.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 9 reacties

 1. Ik durf zelf geen tattoo nemen omdat ik heel wispelturig ben en mij sowieso na zoveel tijd zou bedenken, plus ik vind dat dat iets moet zijn met een betekenis zodat je daar achter kan blijven staan. De dingen die ik nu in mijn hoofd heb, vind ik gewoon heel mooi, maar dat blijft misschien niet zo!
  En fake tattoos… Goh ik weet niet, ben toch niet helemaal overtuigd. Het zou een oplossing zijn voor mijn probleem maar dan toch liever the real thing precies!

 2. Caithlin

  Ik ga binnen nu en een jaar een echte tattoo laten zetten. Moet alleen nog over het lettertype beslissen.

 3. Harmke

  Ik hou niet van tattoo’s. Ik vind het zonde van mijn huid/lichaam. Ik hou het gewoon bij een navelpiercing. :)

 4. oeeh nice! Zo kun je idd eerst eens ff uitproberen of het wat voor je is. En voor onrustige, veranderlijke types is het ook handig!

 5. S.

  wat leuk, ik zou nog voor zo’n fake one gaan
  gewoon om te zien of ik hem niet beu wordt voor ik hem echt zet ofzo..
  maar ik ben niet zo gek van echte tattoos, toch niet voor mijzelf, ik kan me niet voorstellen dat ik er binnen 20 jaar nog 100% zou achterstaan

 6. Ilse

  Ik wil al heel lang een tattoo en heb hier ook al super veel over nagedacht, ik loop al jaren met hetzelfde idee in mijn hoofd en ik denk, dat als ik het huis uit ben ik samen met mijn zus ‘m laat zetten.

Geef een reactie