H&M Bestelling

Toen eind Juli de najaarscatalogus van de H&M door de brievenbus kwam was ik niet echt enthousiast, maar de laatste tijd zijn er erg veel leuke dingen toegevoegd aan de webshop! Ik kon het niet laten om wat te bestellen..

Gelukkig kon ik de kortingscodes 1304 (€5) en 9514 (25% duurste artikel) een paar keer gebruiken (ik heb in delen besteld), en een deel van de bestelling moet nog komen, ik wacht namelijk tot 1 oktober. Dan is de National Glamour day en krijg je ook online 20% korting op alles met code 8002. In feite is dat ene paar schoenen dan gewoon gratis! ;-) Hieronder nog meer dingen die ik graag had toegevoegd aan mijn bestelling maar wegens geldgebrek toch maar niet:

Leren tas €99

Enkellaarzen €39,95

Bloemenjurkje €14,95

Pyjamabroek €14,95

Vest met kabelpatroon €29,95

Overknee kousen €9,95

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 4 reacties

  1. Die haarband vind ik ook superleuk! En de schoenen heb ik gepast want ik zoek er al zo sinds vorig jaar (toen kwam ik enkel dure versies tegen, maar gezien de grootte van mijn schoenencollectie en de weinige keren dat ik hakken draag, is dat niet zo’n goed idee), maar ik vind het materiaal echt heel vreemd! De kleur vind ik perfect maar het materiaal echt bizar. Ze zaten ook wel wat breed aan mijn enkels (ook doordat het materiaal niet echt soepel was, maar ik heb ook wel heel smalle enkels), dus ik blijf verder zoeken!

  2. leuke spullen heb je uitgekozen! Maar die leren tas is toch erg duur om H&M te zijn, of is hij van Trend mss?

  3. Lana.

    Die beige wedges zijn leuk :) en is die broek high waisted?

Geef een reactie