Inspiration: Snail Mail

(src: whi)

Ik hou van echte handgeschreven post, snail mail. Vandaar ook mijn stationery webshopje (die momenteel door verhuizing en school eventjes op een laag pitje staat). Schrijven jullie eigenlijk nog vaak briefjes of kaartjes? 10 jaar geleden was ik blij als ik een mailtje kreeg, tegenwoordig gaat mijn hart sneller kloppen van een mooie enveloppe in de brievenbus. Mocht je een keertje een kaartje willen sturen, laat het weten ;-)

Translation: I love snailmail. It’s so much more special than email. I still write letters and postcards, do you?

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 9 reacties

 1. Ik hou ook van kaartjes en brieven schrijven. Vooral met Kerst wordt ik helemaal gelukkig van kerstkaartjes :)

 2. Hannelore

  Ik wil ook terug meer kaartjes en brieven schrijven! Momenteel zitten vele vrienden in het buitenland voor hun thesisonderzoek, dus ik wacht ongeduldig op een kaartje en ik ga binnenkort ook eens aan de slag met mooi briefpapier etc. Ik heb pas ook zelf wat verjaardagskaartjes gemaakt, zodat ik een voorraad heb en zeker terug kaartjes ga sturen!

 3. Olga

  Ik vind het ook op een bepaalde manier gezelliger om een kaartje of briefje te ontvangen, maar als iemand een keer de moeite neemt om mij een dikke mail te sturen, vind ik dat ook super :)

 4. Dagmar

  Als ik een leuk kaartje in de brievenbus krijg, wordt ik helemaal vrolijk! Vooral nu ik op kamers woon is het echt leuk om post te krijgen. Mails zijn ook leuk, maar ik vind brieven of kaartjes toch net iets specialer en leuker :)

 5. Caithlin

  Ik schrijf nooit meer gewoon een brief! Jammer eigenlijk, het is wel altijd leuk om te ontvangen. Alleen als ik op vakantie ben stuur ik nog handgeschreven kaartjes.

 6. Marijke

  Ik vind brieven echt geweldig! Zelf schrijf ik niet vaak brieven, alleen tijdens de examens om mijn vriendinnen succes te wensen en wanneer mijn vriendinnen (net zoals ik) op kamp gaan tijdens de zomer.

 7. wanderlust

  ik word ook heel gelukkig van een kaartje van het thuisfront!

  wat is je snail mail, dan komt er iets from down under richting NL …

 8. S.

  ah zo leuk, ik vind brieven schrijven/krijgen echt geweldig, ik schrijf ook altijd kaartjes van vakantie en ik schrijf om de 3 maand een brief naar mijn vorige vakantieliefde die in Australië woont. En dan steek ik er altijd iets bij, iets in origami gemaakt, stukjes foto’s, kunstwerkjes en van hem kreeg ik laatst een cd

  zoals je hoort ik ben enthousiast ! jammer dat technologie soms mooie dingen wegdrijft

Geef een reactie