Vanaf deze week is als het goed is echt iedereen weer begonnen met school. Goed moment dus om je bureau eens op te ruimen! Aan een opgeruimd bureau werk je nou eenmaal fijner. Het wordt nog leuker als je er een speciaal plekje van maakt. Na de klik veel inspiratie voor een mooie werkplek voor een nieuw schooljaar!

Translation: School has started again.. time to clean up your desk! Read on for more inspiration for a lovely workplace.


(src: whi/vi.suali.ze)

Gerelateerd

8 reacties op “Interior inspiration: your desk

  1. Wat een mooie werkplekken! Ik zit eigenlijk vaker op mijn bed dan aan mijn bureau te werken. Ten eerste is mijn bed erg chill (dubbel matras) en ten tweede is de stoel van mijn bureau te hoog (want mijn bureau is een oude kaptafel). Niet zo handig dus :P

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *