Interior inspiration: your desk

Vanaf deze week is als het goed is echt iedereen weer begonnen met school. Goed moment dus om je bureau eens op te ruimen! Aan een opgeruimd bureau werk je nou eenmaal fijner. Het wordt nog leuker als je er een speciaal plekje van maakt. Na de klik veel inspiratie voor een mooie werkplek voor een nieuw schooljaar!

Translation: School has started again.. time to clean up your desk! Read on for more inspiration for a lovely workplace.


(src: whi/vi.suali.ze)

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 8 reacties

  1. Caithlin

    Wat een mooie werkplekken! Ik zit eigenlijk vaker op mijn bed dan aan mijn bureau te werken. Ten eerste is mijn bed erg chill (dubbel matras) en ten tweede is de stoel van mijn bureau te hoog (want mijn bureau is een oude kaptafel). Niet zo handig dus :P

  2. Toch blijft het (voor mij) altijd lastig om mijn werkplek netjes te houden. Al ben ik gestructureerd, ik smijt toch overal rommel neer haha. Mooie foto’s!

  3. Harmke

    Heerlijk een opgeruimd bureau! Kan daar stiekem eigenlijk wel van genieten!

  4. Toevallig heb ik vandaag alles hier op geruimd en schoongemaakt, maar zo mooi als deze plaatjes ziet er nu net niet uit, inspiratievolle plaatjes :)

Geef een reactie