New Diary

Ik hou van pakketjes! Het is een combinatie van een cadeautje en post: best of both worlds! Zelfs als je al weet wat je besteld hebt haha. Ik bestelde gisteren een nieuwe agenda omdat mijn moleskine agenda eind december afloopt. Benieuwd welke ik kocht? Klik verder..


De Flow (van magazine Flow) agenda! Deze superleuke jaar agenda bestaat uit 3 delen: de agenda zelf, een boekje met sticky notes (die precies in de agenda passen) en een boekje met extraatjes zoals stickers, kaartjes, tags, briefjes.. perfect voor een stationery sucker als ik!
Alles is heel erg mooi vormgegeven en de agenda heeft een fijn formaat. De agenda zelf heeft niet zoveel poespas maar dat vind ik juist fijn. Je kunt hem natuurlijk opleuken door de bijgeleverde stickers. Ik vond nog een schattig filmpje van Flow waar je de agenda ‘live’ kunt zien:De agenda is iets duurder dan normaal, €19,95, maar daar krijg je dan ook veel extraatjes voor terug. Zelf had ik nog wat tegoedbonnen van bol.com over door het invullen van enquêtes, en betaalde daardoor slechts €1,90! Je vindt de agenda o.a. bij Bruna en de V&D en dus online bij bol.com! Welke agenda heb jij?

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 13 reacties

 1. Laura

  Die ziet der best wel gaaf uit! Ik ga hem denk ik binnenkort maar eens in het echt bewonderen :)

 2. Marlou

  hij ziet er stukken mooier uit dan die van dit jaar!
  ik heb een paperblank agenda & dat bevalt me echt heel goed. waarschijnlijk wordt hem dat dus ook weer voor 2012 :)

 3. Jennifer

  Ohh hij is zo leuk, heb al een paar keer overwogen om m ook te kopen. Alleen haal elke keer af omdat ik niet zou weten wat ik met een agenda moet :S

 4. 77235

  wat leuk! ik heb een simpele zwarte agenda, maar de indeling is heel fijn en ik kan alles kwijt.

 5. Mirthe

  Ik heb ook een moleskin agenda :) maar deze ziet er ook heel erg mooi uit.

 6. Olga

  Ik heb een agenda van 95 cent, van de Action ;) want studeren en al die dingen erbij zijn al duur genoeg. Een agenda van 10 euro of meer koop ik gewoon niet meer.. xx.

 7. Wat leuk, ik snap dat dit helemaal bij je past. Mij is het wat te veel “gedoe” voor een agenda. Ik heb een hele simpele, zwarte, zonder poespas waar ik alleen mijn afspraken en to-do’s inschrijf. Mijn crea uitspattingen doe ik in mijn knipselboek haha.

 8. Zo’n leuke agenda! Zou hem alleen al kopen voor de stickers en sticky notes, haha!
  Heb nu ook een Moleskine weekagenda, een zwarte. Ik denk dat ik dit jaar de rode versie ga nemen

 9. Hij is echt mooi! En dat voor 1,90:) Ik heb zelf een moleskine – niet zo vrolijk en kleurig als deze haha.

 10. Des

  heel leuk, zo’n agenda! Ik volg je new york tumblr ook trouwens :)

Geef een reactie