Pistol boots outfit

Wat een heerlijk weekend hebben we gehad! De herfst is begonnen, maar het leek toch nog even zomer. Zondag werkte ik bij World Statues in Arnhem, ik moest een aantal levende beelden begeleiden. Het was ontzettend leuk, we hadden er maar een stuk of 10 dus zwaar werk was het niet. Uiteindelijk werd een van ‘onze’ beelden de wereldkampioen, de Spanjaard Jaime Jurio (foto). Je ziet het niet helemaal op de foto, maar hij moest iemand die van zijn skateboard viel voorstellen. Z’n benen en arm waren nep, echt ontzettend mooi gemaakt.
Dit weekend kon ik ook weer iets van mijn wishlist afstrepen: de pistol boots van Sacha! Ik ben er erg blij mee en heb ze vandaag meteen aangedaan. Het blijft toch lastig met dit weer, vanochtend was het 14 graden maar inmiddels lopen de temperaturen al richting de 20.. maar mij hoor je niet klagen hoor ;-)

Translation: I bought these acne pistol boots look a likes (they’re from a Dutch store called Sacha) last weekend, I’m so happy with them!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 11 reacties

 1. Lana.

  Gefeliciteerd met ‘jullie’ overwinning haha. Leuke outfit en foto’s :).

 2. Lisa

  Ik ben jaloers op je. Wil die laarsjes ook zo graag he (:

 3. Eline

  geweldige shorts!
  Ik heb de laarsjes ook; ze zijn geweldig!

 4. elisse

  Wauw, mooie outfit! Ik snap alleen het idee ‘levende beelden’ niet helemaal, maar wel een vette foto!

 5. Laura

  ik heb ook een casio horloge! :D en man, die schoenen van sacha moet ik ééécht eens gaan kopen!

Geef een reactie