A flood of memories

Een half jaar geleden registreerde ik A Flood of Memories. Waarom weet ik niet precies want ik had nog niet echt een doel, maar ik vond het een mooie url en was verbaasd dat hij nog niet bezet was. Nu heb ik eindelijk een doel gevonden voor de blog: mijn letter writing project! Vanaf nu zullen alle brieven die ik krijg en verstuur daar verschijnen. Ik heb sinds gisteren al ruim 10 aanmeldingen van over de hele wereld (Amerika, Slovenië, Groot Brittannië, Filipijnen..) heel erg gaaf! Verwacht dus veel updates binnenkort. Ook zal ik mijn postkaartjes (stationery) webshop daar naartoe verhuizen, maar in iets andere vorm.
Vandaag staat de eerste update op de site, een brief van Marlou. Benieuwd wat er in het envelopje zat? Ga snel naar A flood of memories. Als je het leuk vindt om mee te doen neem dan contact op, maar alleen kijken mag natuurlijk ook!

Translation: I made a new blog for my letter writing project: A flood of memories. I have already 10 entries from people from all over the world (USA, UK, Slovenia, Phillippines..) and today you can see the first letter that I received!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 10 reacties

 1. Caithlin

  Leuke naam, a flood of memories! En mooie stationery die Marlou heeft gebruikt.

 2. Loes

  Ik vind je letter writing project zo leuk! Ik wil er graag aan mee doen, wanneer ik het iets rustiger heb zal ik het contact formulier invullen en je wat sturen. Je blog over de potjes vond ik ook heel erg leuk! Ik maak er kaarsjes van. Gat in de deksel maken en een lont doorheen doen. Als je het potje dan vult met lampenolie heb je een kaarsje!

  Verheug me er nu al op je iets te sturen, ga er over na denken deze dagen :) Liefs!

 3. Laura

  Suuperleuk project! Ik schrijf nu enkel nog kleine kattenbelletjes naar mijn lief, maar ik zou veel vaker een brief (naar hem of iemand anders) moeten schrijven! Die magie van de envelop te openen en die eerste woorden te lezen… echt zo verslavend!

 4. Anonymous

  Leuk! Ik vind je blog + tumblr echt heel heel leuk( en volg het al lang )! Alleen zou ik je theme (of hoe heet dat op tumblr?) terug veranderen.. ik vind het leuker hoe het vroeger was. Nu vind ik het wel mooi, maar vind het spijtig dat je op de foto’s moet duwen om ze groter te zien, en er zijn delen van verschillende foto’s ‘afgevallen’. maar ik vind het toch nog super hoor, al wou ik je dit even laten weten ;) Liefs

 5. Elien

  Inderdaad een hele mooie websitenaam! En perfect voor jouw briefprojectje :) Ben benieuwd, ik ga het zeker volgen!

 6. Des

  Heel leuk project! Je Tumblr’s vind ik ook al zo leuk, jouw themes zijn echt zo fijn zacht :)

 7. Marlou

  zo leuk!!
  ik loop ondertussen 800+ posts achter op bloglovin (en ga van oud naar nieuw), dus misschien heb je ondertussen al heel veel ontvangen en staat er dus super veel nieuws op die website, maar dat heb ik dan nog niet gezien. dus: Ik ben benieuwd!

Geef een reactie