DIY: party in a jar

Na de inspiratie van afgelopen week ben ik zelf aan de slag gegaan met een lege augurken pot, en maakte ik er een ‘feestje in een potje’ van, als verjaardagscadeau. Het is heel gemakkelijk te maken en uitermate geschikt als ‘verpakking’ van geld of een cadeaubon.
Zelf maakte ik een etiketje van kraftpapier en een oude landkaart, ik bond een vlaggetjeslijn die bij mijn Flow agenda zat (maar makkelijk zelf te maken is) om het potje heen. Ik vulde het potje met cadeautjes en gebruikte gekleurde bolletjes en happy birthday glitters als opvulling. Eigenlijk was het ook de bedoeling om er nog snoep bij te doen maar dat paste er helaas niet meer bij. Etiketje op de deksel en klaar is je feestelijke cadeautje. Dit alles maak je in 5 minuten, en is toch net wat leuker dan gewoon een envelopje, niet?

Translation: This week I showed you some DIY inspiration for empty jars. Yesterday I made my own jar DIY, this little ‘party in a jar’. I bought some small presents and used glitters and colored fluffy things (how do you call those things??) as decoration. I made a label from kraftpaper and an old map. It’s super super easy and a perfect way to wrap a gift card or just money. It’s a lot more fun to get this party in a jar than just an envelope with money, isn’t it?


ps. ik zag dat ik 100 followers bereikt had op Bloglovin (en 65 via GFC maar ik weet niet hoeveel mensen dubbel volgen): hoera! Heel erg bedankt, ook voor de reacties, tips en feedback! :-)

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 11 reacties

 1. Marijke

  Wat een leuk idee! En ja, zelf was ik er ook al aan het denken om meer over Antwerpen en al zijn leuke winkeltjes ed te schrijven. Ga ik volgende week werk van maken!

 2. Heel erg leuk! Wat ben je toch lekker creatief. Ik zou het leuk vinden om zo’n cadeau te krijgen! Leuke post dit.

 3. Lisa

  Heel erg leuk idee! Gefeliciteerd trouwens met je aantal volgers! (:

 4. S.

  aah wat leuk, kan je meteen glitters over iedereen uitstrooien als je dat krijgt ^^

 5. Lien

  Oh zo leuk! Ik vind het altijd moeilijk om iets onpersoonlijks zoals geld in te pakken, maar dees is ideaal!

Geef een reactie